Haberler

Nizip'te "Engelsiz El Sanatları Kursu"

"Engelsiz El Sanatları Kursu"nda 50 engelliye 5 dalda kurs veriliyor."Engelsiz El Sanatları Kursu"na katılan dernek üyesi 50 kursiyer, usta öğreticileri Rabia Çınar nezaretinde ebru, el sanatları, cam boyama, hediyelik eşya ve takı tasarım gibi...

Nizip Engelliler Derneği'nin düzenlediği

"Engelsiz El Sanatları Kursu"nda 50 engelliye 5 dalda kurs veriliyor.

Nizip Engelliler Derneği tarafından SODES projesi kapsamında hazırlanan

"Engelsiz El Sanatları Kursu"na katılan dernek üyesi 50 kursiyer, usta öğreticileri Rabia Çınar nezaretinde ebru, el sanatları, cam boyama, hediyelik eşya ve takı tasarım gibi konularda hem el becerilerini geliştiriyor hem de günlük 15 lira kurs ücreti alıyor.

Dernek Başkanı Abdulrezzak Pamuk, yaptığı açıklamada, Sosyal Destek Programı

(SODES) kapsamında hazırladıkları proje çerçevesinde hafta içi pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe, hafta sonu ise cumartesi ve pazar günleri toplam 50 engelli kursiyere Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa kurs verdiklerini belirtti.

Amaçlarının engellilerin hayatın her noktasında olduğunu göstermek olduğunu ifade eden Pamuk, "Bu amacımıza her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz, bunun için mutluyuz. Çünkü engelli olmak bir şeyleri yapmaya engel değil" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title