Haberler

Nizip Şenliği'nde Ödül Töreni Düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Nizip 2.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği' etkinlikleri çerçevesinde Nizip Yerleşkesinde dereceye giren öğrencilere Nizip Stadyumunda 'Ödül Töreni' düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen ' Nizip 2. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği' etkinlikleri çerçevesinde Nizip Yerleşkesinde dereceye giren öğrencilere Nizip Stadyumunda 'Ödül Töreni' düzenlendi.

Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan'ın yanı sıra, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldığı ödül töreninde, öğrencilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, "Sizlerle birlikte olunca üniversitede geçirdiğim günleri hatırladım. Üniversitede geçirdiğim yıllar süresince hep ülkemize dair, ülkemizin gelişmesine, büyümesine dair hayaller kurdum. Okurken şunu gördüm. Türkiye gerçekten gerek İslam coğrafyasında gerekse Ortadoğu'da, gerekse doğu aleminde örnek ve model alınan bir ülkeydi. Sosyal ve kültürel yaşamından eğitim yaşamına kadar her bakımdan mercek altında tutuluyordu. Sadece kendiniz için değil, başkaları için de yaşamak adına bir şeyler geliştirin" dedi.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ise " Geçen yıl Gaziantep Üniversitesi Nizip Yerleşkesi'nde birincisi düzenlenen bahar şenliklerinin bu yıl daha coşkulu olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı çok büyük memnuniyet duyuyorum. Bu sayede Nizip'te ki sosyal imkanların yetersizliği ile ilgili büyük bir eksiklik giderilmiş oluyor. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Törende, Nizip yerleşkesine verdiği katkılardan dolayı yılın kaymakamı seçilen Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz'e, Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'e, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan adına Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ'a, Nizip Ticaret Borsası adına Meclis Başkanı Talat Akın'a, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına Genel Sekreter Serpil Gündoğdu'ya, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan plaket takdim edildi.

Web tasarım yarışması birincisi Abdurrahman Kartal, ikinci Güzide Kalkan'a, üçüncü Eren Korkmaz'a ödülleri, Nizip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özge Akdoğan tarafından, çuvalla yürüme yarışması birincisi Nebi Aslan'a, ikinci Barbaros Hıdıroğlu'na ve üçüncü Abbas Kurtuluş'a ödülleri Nizip Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Derman tarafından, ses yarışması birincisi Rıdvan Çiçek'e, ikinci Mustafa Oluğ'a ve üçüncü Serdar Bülbül'e ödülleri Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman tarafından, yumurta yeme yarışması birincisi Mehmet Oymak'a, ikinci Hanifi Söylemez'e, üçüncü Ercan Ekinci'ye ödülleri Nizip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Özkan Gökçek tarafından, yumurta taşıma yarışması birincisi Osman Çalışkan'a, ikinci Mesut Kalkın'a, üçüncü İbrahim Kalaycı'ya ödülleri Nizip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Veliddin Çiftçi tarafından, halat çekme yarışması birincisi olan biyoloji bölümü öğrencilerine, ikinci olan gıda bölümü öğrencilerine, üçüncü olan dış ticaret ikinci öğretim bölümü öğrencilerine ödülleri Nizip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özge Akdoğan tarafından, makarna yeme yarışması birincisi Ahmet Göçmen'e, ikinci Oğuz Koca'ya, üçüncü Osman Arslan'a ödülleri Öğretim Görevlisi Ali Çapan tarafından, fıstık içi çıkarma yarışması birincisi olan Deniz Altınbaş'a ödülü Öğretim Görevlisi Abdurrahman Akın tarafından takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Ali Şahin Karadeniz Nizip Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title