Haberler

"Nizip'in Nabzını Tutanlar" Projesi

"Nizip'in Nabzını Tutanlar" projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan

" Nizip'in Nabzını Tutanlar" projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, bir lokantada düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik görüntüsünden oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Projenin amacına ulaşacağına inandığını belirten Aydın, şunları kaydetti:

" Nizip, huzur ve güvenlik anlamında sadece bölgenin değil ülkemizde örnek gösterilecek ilçelerden biri haline gelmiştir. Bunun nedeni ilçe genelinde yapılan güzel ve anlamlı çalışmaların yanı sıra birlik ve beraberliktir. Bu birlik ve beraberliğin bozulmamasını ümit ediyorum."

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise, ilçenin huzur ve güven içerisinde olmasını sağlayacak her türlü projede yer almak istediklerini ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar da hazırlanan projeyle yaşanabilir bir Nizip'i amaçladıklarını söyledi.

Programa, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Garnizon Komutanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, İlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İrfan Aydoğdu

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Aydın Gaziantep Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title