Haberler

Nizip Emniyet Müdürü Kantar'ın Ziyaretleri

Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Türk Polis Teşkilatı'nın 167.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kurum amirlerini ziyaret etti.

Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kurum amirlerini ziyaret etti.

Kantar, büro amirleri ve polis memurları ile birlikte sırasıyla, Nizip Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Cem Çerkezoğlu'nu, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Günay'ı, İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz'i ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretler karşılıklı sohbet ortamında geçerken, ziyaret edilen kurum amirleri, 10 Nisan Polis Haftası'nın coşkulu ve güzel bir şekilde geçmesi temennisinde bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, yatığı açıklamada, 10 Nisan gününe kadar haftanın önemine dikkat çeken ve emniyet mensuplarına yakışan bir etkinlik programı hazırladıklarını bu kapsamda her gün yeni bir etkinlik olacağını belirtti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kantar Abdullah Hacı Karadeniz Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title