Haberler

'Nizip Eğitimde Cazibe Merkezi Haline Gelecek'

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip'in Eğitimde Cazibe Merkezi Haline Geleceğini Söyledi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip'in eğitimde cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Nizip'te yapılacak olan 2 yeni okulun yer tespiti için Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili Sarı, yapılacak olan yeni okullar ile ilgili bilgi aldı.

Sarı, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Nizip'te merkezi hükümet tarafından milli eğitim, adliye ve toplum merkezi gibi yapılan inşaatları yerinde görmek ve çalışmaların ne aşamada olduğu hakkında bilgi almak için bu tür incelemeleri yaptıklarını, yapılan incelemelerde başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, herhangi bir sorunla karşılaşmadığını belirtti.

Milletvekili Sarı, Nizip'te eğitim kurumu ihtiyacı duyulan Atatürk Mahallesi'ne 24 derslikli, Fırat Mahallesi'ne 33 derslikli ilköğretim okulu yapılacağını, ayrıca şu anda hizmet veren 8 derslikli Enver Mebrure Okan İlköğretim Okulu'nun yıkılıp yerine 33 derslikli yeni ve modern bir eğitim kurumu yapacaklarını belirterek, 'Hükümet olarak görevi devir aldığımız günden bugüne vermiş olduğumuz sözleri söz olarak değil halka hizmet olarak çevirdik, bu durum karşısında ilerleyen yıllarda yeni yapılan eğitim kurumlarıyla birlikte Nizip eğitimde cazibe merkezi haline gelecek' dedi. (İRF-ZEY-YLZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title