Haberler

Nizip Belediyesi'nden Yeşil Alan ve Ağaçlandırma Çalışması

Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezindeki park bahçelerde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezindeki park bahçelerde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe sınırları içerisinde bulunan yeşil alan ve parklardaki ağaç ve çim alanlarında dip açımı, gübreleme ve deforme olan ağaçların yenilenmesi ve parkların temizliği kapsamında bir çalışma yürütüyor.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında park ve bahçelere ıhlamur, çam,Akça, erguvan, zakkum, ateş dikeni, mazı, ağaçları dikiliyor.

İlçenin eski adı gibi yeşil Nizip olarak anılması ve eski görüntüsüne kavuşması için yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına önem verdiklerini belirten Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Barış Akdoğan şunları kaydetti:

"Nizip Belediye olarak ilçemizde yeşil alanların çoğalmasına önem veriyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz hem parklarda hem mevcut refüj ve kaldırımlarda hummalı bir çalışma yürütmektedir. Kış ayları olmasına rağmen ilçemizde yeşillendirme çalışmalarına 1 ay devam edeceğiz. İlk etapta 250 kök ağacın dikimi için çalışma başlattık. Bunun yanında park ve bahçelerimizde çimlendirme çalışmalarını devam ettiriyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan bu özverili çalışmalarla ilçemizi daha yeşil bir görünüme kavuşturacağız."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title