Haberler

Nizip Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır

Akdoğan, yaptığı açıklamada, bayram alışverişlerinin devam ettiği bu günlerde özelikle gıda ürünleri satan esnaflara yönelik denetimler aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, halkın huzur içerisinde bir bayram geçirebilmesi için tüm önlemleri aldıklarını, vatandaşların sorunsuz bir bayram yaşatmayı hedeflediklerini belirtti

Akdoğan, yaptığı açıklamada, bayram alışverişlerinin devam ettiği bu günlerde özelikle gıda ürünleri satan esnaflara yönelik denetimler aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Akdoğan, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nda halkımıza belediyenin üstlendiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için Temizlik, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü, İşletme Şefliği ekipleriyle ortaklaşa yürütülecek çalışmayla özellikle yoğun alışveriş mekanları başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklar temizlenecek. Aynı zamanda temizlik ekipleri bayramın birinci gününden itibaren kurban kesim yerlerindeki atıkları da anında toplayarak olası görüntü kirliliğinin önüne geçecek. Bayram süresince su arıza ve kanalizasyon birimleri işbaşında olacak ve halkımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürecekler. Halkımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmeleri için Belediye olarak tüm tedbirleri alarak hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Amacımız hemşehrilerimize gönül huzuruyla geçirebilecekleri bir bayram yaşatmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşehrilerimin bayramını kutluyor, sağlık sıhhat ve mutluluklar temenni ediyorum."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title