Haberler

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan:

Nizip Belediyesi Tarafından Vatandaşlara 10 Ocak Pazartesi Günü Ücretsiz Olarak 10 Bin Adet Tüplü Çam Ağacı Fidanı Dağıtılacak

Nizip Belediyesi tarafından vatandaşlara 10 Ocak pazartesi günü ücretsiz olarak 10 bin adet tüplü çam ağacı fidanı dağıtılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Okan parkı içerisinde bulunan park ve bahçeler müdürlüğünde, 14 Ocak Cuma günü ise Nizip belediyesi asri mezarlığında toplam 10 bin adet tüplü fidan dağıtımı yapılacağını söyledi.

Akdoğan, şöyle devam etti:

'Nizip Belediyesi tarafından dağıtılacak olan 10 bin adet tüplü ve yetişkin çam ağacı fidanı dağıtımı gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız 10 Ocak Pazartesi günü Park ve Bahçeler Müdürlüğüne gelmelerini, gelemeyecek olan vatandaşlarımızın da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile irtibata geçmelerini istiyorum. Fidan almak isteyen ancak gelemeyen vatandaşlarımızın isteyeceği fidanları belirtilen yere götürülüp teslim edilecektir. Yeşil bir çevre ve yeşil bir Nizip için haydi Nizipliler fidan dikmeye diyor ve herkesi bekliyorum.'

(İRF-MRT-ÜNS) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title