Haberler

Nizip Belediye Başkanı Akdoğan Açıklaması

Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Türkiye'nin 2011 yılında ilk çeyrekte Dünya ekonomisi içerisinde liderliğe yükselen bir ülke konumuna geldiğini bildirdi.

Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Türkiye'nin 2011 yılında ilk çeyrekte Dünya ekonomisi içerisinde liderliğe yükselen bir ülke konumuna geldiğini bildirdi.

Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dünya'nın parlayan yıldızı olmaya aday bir ülke konumunda olduğunu belirtti.

Türkiye'nin ekonomi ve istikrar yönünden her geçen gün kendisini yenileyen bir ülke olacağını ifade eden Akdoğan, "Bilindiği üzere Belçika, Almanya, Hollanda ve İngiltere gibi ülkeler ekonomik kriz nedeniyle şuanda ciddi sıkıntılar içerisinde bununla birlikte Amerikan ekonomisi de çok ciddi manada sıkıntılar yaşıyor. Birçok yabancı ülkeler iflası açıklama eşiğine gelmiştir. Ama Türkiye'ye bakıldığında şuanda güven istikrar ve ekonomi noktasında çok iyi noktalara yerini korumakta ve ilerlemektedir" diye konuştu.

Türkiye'nin AK Parti Hükümeti döneminde ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yapmış olduğu girişim ve gayretler sonucunda sağlık, yol, Adliye Sarayları ve birçok hizmette ciddi manada devrim niteliğinde hizmetler yapıldığını dile getiren Akdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bu çalışmalar her geçen gün Türkiye'nin bütün İl ve İlçelerine hızla yayılmaktadır. Bizler Başkanımızın ustalık dönemi dediği bu dönemde de her geçen gün Türkiye olarak hem büyüyeceğiz hem tam Demokrasi ve istikrarın sürdüğü bir ülke haline geleceğiz. Emininki Türkiye'miz 2023 yılında Dünya ekonomisinde ilk On ülke arasında yer alacak. Milletimiz akli selim davranıp gerektiği gibi gereken Partilere destek verirse Türkiye 2029 yılında Dünya liderliğine oynayacak bir ülke haline gelecektir. Ben Türkiye adına yapılan hizmet ve katkılardan dolayı başta Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a Hükümet yetkililerimize Milletvekillerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. "

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title