Haberler

Nıke’tan Türkiye’ye 10 Basketbol Sahası

Güncelleme:

Nıke Ve Kevın Durant Istanbul'a Basketbol Sahası Bağışlıyor

Nike, basketbolu kutlamak ve basketbolseverlere oyunlarını geliştirme fırsatı sunmak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanında 10 adet basketbol sahası açıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile tespit edilen alanlarda, bir kısmı yenilenen bir kısmı ise sıfırdan inşa edilen sahalar dünyanın en ünlü basketbol oyuncuları tarafından açılacak ve yine GSGM himayesinde Türk Basketbolu'na hediye edilecek.

Türkiye'de İstanbul (2 adet), Ankara, İzmir, Kayseri, Trabzon, Diyarbakır, Eskişehir, Mardin ve Batman illerinde açılan sahalardan beşi Nike tarafından basketbol ikonlarına ithaf ediliyor ve açılışı yapan oyuncunun adıyla anılıyor.

İstanbul Ataşehir'deki basketbol sahasının açılışına katılacak olan dünyanın en iyi basketbolcularından Kevin Durant, açılışlar sırasında 30 basketbolcu çocuğa koçluk yapacak, çeşitli taktikler verecek ve deneyimlerini paylaşacak. Saha etkinliğinin ardından ise ünlü oyuncu Meydan Alışveriş Merkezi'nde bulunan Nike mağazasını ziyaret edecek.

3 Eylül Cuma günü gerçekleşecek olan ve Kevin Durant'ın katılacağı açılış töreni ve mağaza ziyaretinde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Program:

Tarih: 3 Eylül 2010, Cuma

15:15 Basketbol Saha açılışı / Ataşehir / Atatürk Caddesi ile 8. Cadde Kesişim Noktası, Ataşehir Belediyesi Tapu Binası Yanı

15:40 Soru Cevap

16:00 Mağaza Ziyareti / Nike Meydan AVM Mağazası

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title