Haberler

Nike Halı Saha Ligi Başladı

Malatya'da Nike Halı Saha Ligi, düzenlenen törenle başladı.

Malatya'da Nike Halı Saha Ligi, düzenlenen törenle başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi, Malatya'da başladı. Ligin başlamasıyla ilgili Ayyıldız Halı Saha'da açılış töreni düzenlendi. Törene; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, İl Hakem Kurulu Başkanı Akın Kaan Öz ve TÜFAD Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno'nun yanı sıra idareci ve ligde yer alan takımların sporcuları katıldı.

Açılış töreninde konuşan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün çok büyük gayretleri neticesinde bu turnuva, Malatya'da çok güzel bir şekilde gerçekleştirilecektir" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, Malatya'da yoğun bir katılımla Nike Halı Saha Ligi'nin düzenlendiğini kaydederek, "Çok sayıda gencimizin bir araya getirilerek, spor yaptırılması her türlü takdirin üzerindedir. Ligin, Malatya2mız için hayırlı olmasını diliyorum. Katılım anlamında 3 takımla Türkiye rekorunu kaçırmışız. Ben önümüzdeki yıl Malatya'nın, Türkiye rekorunu yakalayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da, Nike Halı Saha Ligi'ne katılımda Malatya'nın İstanbul'dan sonra ikinci sırada yer aldığını vurguladı.

Turnuvaya katılan sporculara da seslenen Fındıklı, "Sevgili gençler, duruşunuzdan ve enerjinizden enerji aldık. Bizlerde dinamizm verdiniz. İnşallah bu turnuvada, birbirinizi kırmadan, centilmence mücadele edeceksiniz. Galip kim olursa olsun sonunda dostluk kazansın" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen penaltı atışı yaparak, ligi başlattılar. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fındıklı Malatya Nike Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title