Haberler

Nevşehir'de Eğitime Hayırsever Desteği

Nevşehirli hayırsever Mehmet Fahri Ötker, Uçhisar beldesine yaptırılacak okul arsasının protokolünü imzaladı.

Nevşehirli hayırsever Mehmet Fahri Ötker, Uçhisar beldesine yaptırılacak okul arsasının protokolünü imzaladı.

Vali Abdurrahman Savaş'ın makamında gerçekleşen imza törenine, hayırsever Mehmet Fahri Ötker ile eşi Güngör Ötker, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü katıldı.

Uçhisar beldesine yapılması planlanan Ötker'e ait Uçhisar beldesinde bulunan 10 bin 640 metrekarelik arazinin protokol imza töreninde, yapılacak okula arsa bağışında bulunan Mehmet Fahri Ötker ve eşi Güngör Ötker'in isimlerinin verileceği belirtildi.

Törende konuşan Vali Savaş, Nevşehir'in eğitim alanında halkıyla bütünleşen illerin başında geldiğini belirterek, birçok eğitim kurumunun hayırsever desteğiyle yapıldığını dile getirdi.

Uçhisar'a yaptırılacak lisenin arsasının da Nevşehirli bir hayırsever tarafından verilmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden Savaş, "Nevşehir eğitim konusunda halkıyla bütünleşmiş bir ilimiz. Bugün imzalamış olduğumuz arsa protokolüde bunun en iyi göstergesi. Kamu, yerel yönetim ve özel sektörün birlikte böyle bir olayı gerçekleştirmesi çok önemli ve mutluluk verici bir olay, ideali de budur aslında" dedi.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahman Savaş Nevşehir Uçhisar Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title