Haberler

Neşe Erberk'in Adını Taşıyan Anaokulu İçin Şikayet Dilekçesi

Antalya'da Bir Grup Veli, Franchising Yöntemiyle İsim Hakkını Alarak Neşe Erberk Anaokulu'nu İşleten S.s.'nin Kendilerini Dolandırdığını İleri Sürüp Şikayetçi Oldu.

Antalya'da bir grup veli, franchising yöntemiyle isim hakkını alarak Neşe Erberk Anaokulu'nu işleten S.S.'nin kendilerini dolandırdığını ileri sürüp şikayetçi oldu. Neşe Erberk de okulun işletmecisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.Mankenlik Ajansı sahibi Neşe Erberk, franchising sistemiyle 4 yıl önce S.S.'ye isim hakkını vererek kendi adını taşıyan anaokulunun Antalya'da açılmasını sağladı. Erberk, anaokulunu açıldığı günlerde de ziyaret ederek öğrencilerle zaman geçirdi.

Erberk'in adını taşıyan Lara'daki Özel Antalya Neşe Erberk Anaokulu öğrencileri ve velileri bayram tatilinin ardından geldikleri okulu terk edilmiş olarak buldu. İşletmeci S.S.'nin kendilerini dolandırarak kaçtığını iddia eden veliler, sorumlular hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi verdi. Bayramız ikinci günü anaokulundaki tüm eşyaları 2 kamyona yükleyen işletmecinin kaçtığını ileri süren velilerden Çağla Yavuz, durumu dolandırıcılık olarak değerlendirdi. Okulun 28 öğrencisi bulunduğunu söyleyen Yavuz, "Okul ücretini yıllık peşin veren veya 3 aylık önden veren veliler var. İşletmeci, velileri 1000 ile 16 bin lira arasında dolandırdı" dedi.

Okulun yoga ve yüzme öğretmeni Sibel Levent ise maaşını uzun süredir alamadığını belirterek, "Bayram ertesi dersim yoktu ama okulda bir işim olduğu için geldim. Bir de baktım ki kimse yok. Veliler isyan ediyor. Uzun süredir maaşlarımızı alamıyorduk. Sürekli borçlu ve bir yerden parası geleceğini söylüyordu. Para gelmedi kendi de kayboldu" diye konuştu.Velilerin mağdur olmaması için olayı duyduğu andan itibaren çaba içine girdiğini, okul işletmecisi S.S. hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Neşe Erberk, şöyle konuştu: "Ben birkaç gündür okulu tekrar açabilmek adına devredecek adaylarla görüşüyorum. İş kesinleştikten sonra Antalya'ya geleceğim. Maalesef planlı bir düzenbazlıkla karşı karşıyayız. Savcılığa da müracaat ettik. Olay marka ile ilgili değil, kişisel bir yanlış. Çıkar amaç güden bir kişinin yaptıkları tüm olanlar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title