Haberler

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Öğrencilere "Hoş Geldiniz" Programı

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2012-2013 öğretim yılında yeni katılan öğrencilerine "hoş geldiniz programı" düzenledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2012-2013 öğretim yılında yeni katılan öğrencilerine "hoş geldiniz programı" düzenledi.

İlim, Sanat ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu'nun (İSMET) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiği programda konuşma yapan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, İlahiyat Fakültesi'ni önemsediklerini, İlahiyat Fakültesi'nin tüm insanlığa hizmet edecek ilim insanları yetiştirmesini arzu ettiklerini dile getirdi.

Geçmiş dönemlerden ders almak gerektiğine dikkati çeken Şeker, "Geçmiş döneme ait sıkıntılar bizlere şevk, azim ve çalışkanlık olarak geri dönmelidir ki aradaki boşlukları telafi edebilelim. Zamanınızı iyi değerlendirmeniz ve kendinizi iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Bizim sizden tek isteğimiz bu" diye konuştu.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Saim Arıtan ise fakülte olarak Türkiye'nin en önde gelen ilahiyat fakülteleri arasında yer aldıklarını belirtti.

Toplam 560 öğrencinin İlahiyat Fakültesi'ne kayıt yaptırdığını aktaran Arıtan, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirebilmek için yeni ders programları hazırladıklarını, öğrencilerin Arapçayı en iyi şekilde öğrenebilmeleri adına ana dili Arapça olan öğretim görevlilerini fakültede istihdam ettiklerini dile getirdi.

Programa, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tahir Yüksek, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Muhittin Okumuşlar, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Mehmet Kırbıyık ve öğrenciler katıldı.

Yayıncı : Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Keleşoğlu Muzaffer Şeker Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title