Haberler

Nazillili Öğrencilerinin Kayak Keyfi

Güncelleme:

Nazilli'ye bağlı Aşağı Yakacık köyü İlköğretim Okulu tarafından 2011-2012 eğitim öğretim yılı sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilere yönelik Isparta Davraz Kayak merkezi gezisi düzenlendi.

Nazilli'ye bağlı Aşağı Yakacık köyü İlköğretim Okulu tarafından 2011-2012 eğitim öğretim yılı sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilere yönelik Isparta Davraz Kayak merkezi gezisi düzenlendi.

21 öğrenci ile 7 öğretmenin katıldığı ve günübirlik olarak düzenlenen gezi, öğrencilerin kış turizmi konusunda bilgilenmelerini ve eğlenmelerini sağladı. Geziye katılan öğrenci ve öğretmenleri, Isparta'da yaşayan Aşağı Yakacık köylüsü olan öğretmen Necati Çankaya karşılayarak, gezi boyunca öğrencilere rehberlik yapıp her türlü ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oldu.

Gezinin kafile başkanlığını yapan okul müdür yardımcısı Cengiz Pak gezi ile yaptığı açıklamada; "İlçemiz Nazilli'nin güzide insanlarının yaşadığı Aşağı Yakacık köyü öğrencileri ve bu köy okulunda her türlü zorluklara göğüs gererek emek veren güzide öğretmenlerimiz için düzenlediğimiz Isparta Davraz Kayak Merkezi gezimiz coşkulu ve neşeli bir şekilde geçti. Öğrencilerimiz kızaklarla kaymanın, telesiyeje binerek Davraz Dağı'nın 2 bin 635 metre zirve yüksekliğine erişmenin heyecanını yaşarken biz öğretmeleri olarak onları eğlendirmenin ve eğlendirirken onlara kış turizminin önemini öğretmenin mutluluğunu o soğuk havada bembeyaz karların üzerinde içimizdeki sıcak duygularla ifade ediyoruz. Bizi ve öğrencilerimizi ağırlayan, gezi boyunca bütün ihtiyaçlarımızı gideren Aşağı Yakacık köylüsü olup Isparta'da öğretmenlik yapan Necati Çankaya'ya da gösterdiği vefadan dolayı bütün öğretmen ve öğrencilerim adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım" dedi.

- AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Isparta Yakacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title