Haberler

Nazıllı Vergı Daıresı Personelı Ile Garantı Bankası Arasında Promosyon Sorunu

Nazilli Vergi Dairesi Personeli ile Garanti Bankasi A.s. Nazilli Subesi Arasinda Promosyon Krizi Yasaniyor. Dairede Calisan 70'in Uzerindeki Personel, 15 Subat 2007 Tarihinde Verilmesi Gereken 220 YTL Promosyon Alacaklarinin Hala Odenmedigini İfade Ederek, Bankanin Atm'si Onunde Uzun Kuyruklar Olusturdu.

Nazilli Vergi Dairesi personeli ile Garanti Bankasi A.S. Nazilli Subesi arasinda promosyon krizi yasaniyor. Dairede calisan 70'in uzerindeki personel, 15 Subat 2007 tarihinde verilmesi gereken 220 YTL promosyon alacaklarinin hala odenmedigini ifade ederek, bankanin ATM'si onunde uzun kuyruklar olusturdu. Alacaklarinin bir an once odenmesini isteyen memurlar, "15 gundur ATM'de sira bekleyerek, paramizi almaya calisiyoruz ama promosyonlarimiz hesaplarimiza hala yatirilmamis. Biz paramizi istiyoruz" dedi.

Alti yildan bu yana Is Bankasi'ndan maaslarini ve promosyon paralarini aldiklarini ifade eden Nazilli Vergi Dairesi personeli, "Vergi Idaresi Baskanligi'nin Garanti Bankasi A.S. Ankara Yenisehir Subesi ile yapilan protokol geregi 15 Subat 2008 tarihinden itibaren maaslarimizi ve promosyon bedellerimiz olan 220 YTL'yi adi gecen bankadan alacaktik. 15 Subat tarihinde maaslarimizi bankanin ATM'sinden ve subeden aldik. Ancak 6 ayda bir almamiz gereken promosyon tutari olan 220 YTL'yi her gun bankaya gittigimiz halde bir turlu hesabimiza gecmedigini gorduk. Aradan 15 gun gecti hala alacagimiz alamadik. Ogle aralari ve mesai bitiminde her arkadasimiz ATM onunde sira bekleyerek hayal kirikligina ugradi. Sorunun nereden ve kimden kaynaklandigini bilmiyoruz. Promosyon alacagimizin bir an once odenmesi icin yetkilileri goreve cagiriyoruz" seklinde konustu.

Konuyla ilgili bir aciklama yapan Garanti Bankasi Nazilli Sube Muduru Hakan Parlayan "Maliye Bakanligi Gelir Idaresi Baskanligi ile bankamiz olan Garanti Bankasi A.S. Ankara Yenisehir Subemiz arasinda personel maaslarinin odenmesi ve diger bankacilik hizmetleri icin bir protokol imzalanmistir. Subat ayi icerisinde yapilan bu protokolun ardindan vergi dairesi personelinin maaslari 15 Subat tarihinden itibaren odenmesi yapilmistir. Bircok il ve ilcedeki promosyon bedelleri odenmistir. Ancak bazi ilcelerde Garanti Bankasi subeleri ile Vergi Dairesi personeli arasinda yapilmasi gereken Bankacilik Hizmetleri Sozlesmeleri (BHS) henuz imzalanmamistir. Promosyonlarin odenebilmesi icin BHS'lerinin mutlaka imzalanmasi gerekmektedir. Personel ile aramizda bu sozlesmeyi imzalamadan bankacilik islemleri gerceklestirmemiz mumkun degildir. Aramizdaki bu sorunun cozulebilmesi icin calismalarimiz surmektedir. Pazartesi veya Sali gunu sonuca ulasip promosyonlarin odenecegini ifade etmek istiyorum. Bankamiz ve vergi dairemiz arasinda yasanan promosyon sorununun bir an once cozulmesi icin yapilan tum girisimler cozumden yanadir" dedi.

(AS-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title