Haberler

Nazilli İzcileri İlk Toplantılarını Gerçekleştirdiler

2007-2008 Eğitim ve Öğretim yılının ilk toplantısı için İsabeyli İzci Evinde bir araya gelen Nazilli İzci Liderleri, Nazilli İlçe İzci kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Akgün öncülüğünde yıllık planlarını hazırladılar. Yapılan toplantıda sezonun ilk yürüyüşünün 17 Kasım tarihinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

Aydın İl İzci Kuruluna bağlı Nazilli İlçe İzci Kurulu İzci Liderleri yeni öğretim yılı başındaki ilk toplantılarını gerçekleştirdiler. 22 İzci Liderinin katılımı ile İsabeyli İzci Evinde gerçekleştirilen toplantıda yıllık planlamalar yapıldı. Sezon başlangıcı olarak 17 Kasım'da Nazilli'de bulunan kurum amirlerinin de katılacağı İsabeyli Atatürk'ü Anma Dağ Yürüyüşü yapmayı planlayan izciler sezon içerisinde yapılacak olan kamp tarihlerini belirlediler.

Yıl içinde 26 Nisan 2008 tarihinde Milli Parkta yapılacak olan ve Aydın İl İzci Kuruluna bağlı tüm izcilerin katılacağı “Milli Egemenlik Yürüyüşünün” yapılacağını belirten Nazilli İlçe İzci Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Akgün, daha sonra 24-25 Mayıs tarihlerinde kamp şeklinde geçecek “Karıncalıdağ yürüyüşü” yapılacağını söyledi. İl bazındaki oriantirik yarışmalarına katılmak için ilçe bazında birincileri seçmeleri gerektiğini ve bu yarışmaların Nisan ayı başlarında yapılacağını ifade eden Akgün, “İl bazında yapılacak olan yarışmalara katılacak ilçe birincilerini 5-6 Nisan 2008 tarihlerinde İsabeyli'de gerçekleştireceğimiz yarışmalarda seçeceğiz. Her ilçeden öbek, oymak ve ocak olarak birer birinci ile Aydın'daki yarışmalara katılacağız. Genç izcilerimizi bu yarışmalara hazırlayarak izciliğin temel kuralı olan izci iz ve işaretlerini kullanmayı öğreteceğiz” dedi.

(AS-DAK)

09.10.2007 16:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title