Haberler

Nazilli'de Öğrencilere Vergi Bilinci Aşılandı

24.Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Nazilli Vergi Dairesi tarafından İlkokul öğrencilerine, vergi bilinci ve verginin önemi hakkında bilgi verilen ziyaretler yapılırken, bir taraftan da 'Örnek Mükellef' ziyaretleri devam etti.

24. Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Nazilli Vergi Dairesi tarafından İlkokul öğrencilerine, vergi bilinci ve verginin önemi hakkında bilgi verilen ziyaretler yapılırken, bir taraftan da 'Örnek Mükellef' ziyaretleri devam etti.

İlk olarak Nazilli Fatih Orta Okulu öğrencileri, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun'u ve vergi dairesi çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarete gelen öğrencilere, vergi dairesi hakkında bilgiler verildi ve temsili olarak makam öğrencilere teslim edildi. Daha sonra ise Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun ve beraberindeki heyet, Ahmet Yesevi Orta Okulu 5/B ve Turan İlkokulu 2/B sınıflarını ziyaret ederek vergi bilinci ve verginin önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kadriye Akkoyun ayrıca öğrencilere vergi ödevleri konusunda nasihatlerde bulunarak, öğrencileri geleceğin yetişkin bireyleri olarak vergi konusunda hem kendileri hem de yakın çevreli için duyarlı davranmaya davet etti. Ziyaretin sonunda ise öğrencilere birer adet defter ve kalem hediye edildi.

Öğrencilere vergi bilinci aşılanmanın ardından ise hafta etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi heyeti tarafından 'Örnek Mükellef' ziyaretleri yapıldı. Eski ve düzenli vergi ödeyen ticari mükelleflerden Tornacı Ceyhun Çelikel, Nazilli'nin en eski yufkacısı Emin Topçuoğlu ve Eczacı Güven Alpaz ile Serbest Meslek Kazanç Mükellefleri Dr. Şükrü Yenice ve Avukat Muhsin Doğan ziyaret edildi. Düzenli vergi ödemelerinden dolayı tebrik edilen mükelleflere Gelir İdaresi Başkanlığınca gönderilen hediyeleri takdim edilerek, çalışmalarında başarılar dilendi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title