Haberler

Nazilli, Bozüyük Deplasmanından 1 Puanla Dönüyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Bozüyükspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Bozüyükspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Nazilli Belediyespor olurken 6. dakika da kullanılan köşe atışında 1-0 öne geçti. Furkan İlker Baştan'ın kale içine doğru kullandığı köşe atışında ceza sahası kale çizgisi önünde yaşanan karambolde kaleci Serdar'a çarparak ağlarla buluştu. 25. dakika da yine ani gelişen Nazilli Belediyespor atağında Bozüyükspor defansı topu çizgiden çıkardı. Bozüyükspor'un şanslı olduğu bu dakikanın ardından 29. dakika da Bozüyükspor beraberlik golünü buldu. Bozüyükspor atağında kaleciden dönen topu Ömer uzaktan sert ve plase bir vuruşla kaleci Kurtuluş'u geçen top Nazilli Belediyespor ağalarıyla buluştu. Maçın kalan dakikalarında her iki takım da daha kontrollü bir oyun ortaya koyarken gelişen kontra ataklardan da sonuç çıkmadı. Yakalanan net fırsatlarda cömertçe harcanınca karşılaşma da başka gol olmadı ve her iki takımda bir puana razı oldu. 100'e yakın Nazilli Belediyespor taraftarı da karşılaşmayı kendilerine ayrılan bölümden takip ederek takımlarını desteklerken, Nazilli Belediyespor aldığı 1 puanla sıralamasını kaybetmeyerek ligde 6. sıradaki yerini kordu.

STAT: Bozüyük İlçe

HAKEMLER: Ali Şükrü Beldüz xx, Turgay Emre Memişoğlu xx, Kerem Yükünç xx

BOZÜYÜKSPOR: Serdar x, Özkan x, Kadir x, Abdullah x, Ferit x, Ömer xx, İbrahim x (Güray dk. 65 x), İshak xx, Tuncay x (Zihni dk. 80 ?), Uğur x, Murat xx (Haluk dk. 68 x)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Kurtuluş xx, Mehmet x, Aykut x (Kemal dk. 86 ?), Muğdat x, Burhanettin xx (Mert dk. 58 x), Furkan xx (Fatih dk. 90+3 ?), İsmail x, Lider xx, Gökhan xx, Erhan x, Yusuf x

SARI KARTLAR: Abdullah, İshak (Bozüyükspor)- Mehmet, Furkan, Erhan, İsmail (Nazilli Belediyespor)

GOLLER: Dk 29 Ömer (Bozüyükspor) - Dk 6 Furkan (Nazilli Belediyespor) - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Furkan Bozüyükspor Nazilli Yerel Haberler

Ankara'da 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ankara'da 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title