Haberler

Nasıl Öpme Anlamadım

"Baba Ocağı"ndaki Rol Arkadaşı Ceren Hindistan'la Olan Öpüşme Sahnesi, Burak Özçivit'in Özel Hayatına Darbe Vurdu.

"BABA OCAĞI"NDAKİ ROL ARKADAŞI CEREN HİNDİSTAN'LA OLAN ÖPÜŞME SAHNESİ, BURAK ÖZÇİVİT'İN ÖZEL HAYATINA DARBE VURDU.

BU AŞK BİTİYOR MU

Özçivit'in sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler, söz konusu sahnenin yayınlanmasından sonra başlayan gerginliğin hâlâ sürdüğünü itiraf etti.

Söz Zeynep'te

Burak Özçivit'in "Ben daha önce de sevişme sahnelerinde oynadım ama bu sefer nedense olay oldu. Hayatımdaki en büyük destekçim olan sevgilimle aram açıldı. Oysa ben sadece işimi yaptım. Ceren Hindistan'la hiçbir şekilde ilişkim yok" açıklamasından sonra konuşma sırası Zeynep Dörtkardeşler'e geldi.

Sevişmeden beter

Sevgilisi ile yaşadığı sorunları bir türlü aşamadığını açıklayan Dörtkardeşler, ilişkinin akıbeti hakkında şunları söyledi: "Burak'la yaklaşık bir haftadır sorunlar yaşadığımız doğru. Netleşmiş bir ayrılık kararı olmasa da, bu ihtimal dahilinde... Çünkü aramızdaki sorunları aşamıyoruz. Öpüşme konu-suna gelince... Aslında o konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Ama şu da var; önceden onun sevişme sahnesini bile izledim ama bu nasıl öpme anlamadım!"

ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERBURAK ÖZÇİVİT İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title