Haberler

Nadire İçkale'nin Bu Kez de Şampuanı Merak Konusu

Cemiyet hayatının ünlü ismi, işkadını Nadire İçkale, Ayşe Arman'a verdiği röportajda, kirpiklerini uzatmada kullandığı ve Amerika'dan getirttiği bir ürünü anlatmış ve haftalarca bu olay konuşulmuştu.

Cemiyet hayatının ünlü ismi, işkadını Nadire İçkale, Ayşe Arman'a verdiği röportajda, kirpiklerini uzatmada kullandığı ve Amerika'dan getirttiği bir ürünü anlatmış ve haftalarca bu olay konuşulmuştu. Glokom ilacından yola çıkılarak hazırlanan kirpik uzatacı ürün, Nadire İçkale sayesinde bir anda gündeme oturmuştu.

Bu sefer de, köşe yazarı İpek Durkal'a verdiği son röportajda konu ettiği şampuanlar merak konusunu oldu. Sinop'tan getirttiğini söylediği şampuanların saçlarını gürleştirdiğini ve özellikle başı örtülü hanımlarda saç dökülmesinin önüne bu şampuanla geçilebileceğini düşünen Nadire Hanım, bir anda yeniden kozmetiğe meraklı bayanların odak noktası oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Nadire İçkale Ayşe Arman Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title