Haberler

Müziğin "En"lerini Seçiyoruz

Türk Müzik Sektörünün En Büyük Medya Kuruluşu ile Sektörün En Büyük Meslek Birliği, Yılın En Başarılı İsimlerini Seçmek İçin Güçlerini Birleştirdi.

TÜRK MÜZİK SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK MEDYA KURULUŞU İLE SEKTÖRÜN EN BÜYÜK MESLEK BİRLİĞİ, YILIN EN BAŞARILI İSİMLERİNİ SEÇMEK İÇİN GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ.

KRAL MÜZİK ÖDÜLLERİ ve MÜ-YAP TÜRKİYE MÜZİK ENDÜSTRİSİ ÖDÜLLERİ bu yıl ortak törenle sahiplerini buluyor. Behzat Uygur ve Asuman Krause'nin sunacağı, megastar Tarkan'ın şarkılarıyla renk katacağı ödül gecesi 5 Mayıs Salı akşamı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

1992 yılında yayına başlayan müzik kanalı Kral TV, Ekim 2008 yılında Doğuş Yayın Grubu bünyesine katıldı. Kral TV tarafından 1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen KRAL MÜZİK ÖDÜLLERİ, MÜ-YAP tarafından 2003'ten bu yana düzenlenen TÜRKİYE MÜZİK ENDÜSTRİSİ ÖDÜLLERİ'yle birleşerek bu sene gücünü daha da artırıyor.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

5 Mayıs 2009, Salı

15. Kral Müzik Ödülleri'nin sahiplerini; gazetecilerden köşe yazarlarına, söz yazarlarından yönetmenlere, meslek birliği temsilcilerinden DJ'lere, kulüp işletmecilerinden magazin gazetecilerine alanlarında seçkin 50 ismin oyları ve müzikseverlerin SMS'leri ile belirlenecek. Ödül gecesi jüri üyeleri elektronik oylama yöntemini kullanacak. Jüri ve halk oyları birleşerek 5 sanatçının içinden ödül alacak isim canlı yayında açıklanacak.

15. Kral Müzik Ödülleri

Kanal : Kral TV (Canlı)

Sunucu : Behzat Uygur ve Asuman Krause

Şov : TARKAN

Tarih : 5 Mayıs '09 Salı

Saat : Ödül Töreni 21:00

Yer : Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı / Harbiye

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title