Haberler

Mustafa'nın Filmlerinde Oynayamam!

Son Yıllarda Rol Aldığı Filmler ve "Yabancı Damat", "Tatlı Bela Fadime" Gibi Uzun Soluklu Dizilerdeki Performansıyla Genç Kuşağın En Çok Dikkat Çeken Oyuncularından Biri Olan Nehir Erdoğan, 3 Ay Boyunca Los Angeles'ta Kalacak....

SON YILLARDA ROL ALDIĞI FİLMLER VE "YABANCI DAMAT", "TATLI BELA FADİME" GİBİ UZUN SOLUKLU DİZİLERDEKİ PERFORMANSIYLA GENÇ KUŞAĞIN EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN OYUNCULARINDAN BİRİ OLAN NEHİR ERDOĞAN, 3 AY BOYUNCA LOS ANGELES'TA KALACAK....

Ağustos ayında çekimlerine başlanacak olan Türker İnanoğlu imzalı dizi öncesi moral ve enerji depolayacak olan Erdoğan, "1 Nisan tüm dünya için şaka yapma günü ya... Etrafımdakilere takılıyorum, bindiğim uçak düşüyormuş. Arkamdan 'Son şakasını yaptı ve gitti' diyorlarmış" diye yaptığı 1 Nisan şakasını anlatıyor. Röportaj bitiminde nişanlısı ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar'ın almaya geldiği Erdoğan'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Los Angeles'a gidiyorsunuz, bunun özel bir sebebi var mı?

Özel bir nedeni yok. Uzun zamandır yurtdışına çıkmadım. 2 - 3 ay Türkiye'den uzak olmak iyi geliyor bana... Çok tanıdığım insan olmayınca vaktim bölünmüyor. Kitap okuyorum, dinleniyorum.

"Meleğin Sırları" filmini de Amerika'da çekmiştiniz, bir Hollywood filminde oynadınız. Beklentinizi karşılayan bir film oldu mu?

Hiçbir zaman ben o filmle ilgili abartılı cümleler kurmak istemedim. Ben Mars'a gitsem hava atayım da, Hollywood'a gittim diye niye hava atayım ki? Dünya artık çok küçüldü, birçok insan gidiyor geliyor.

ABD'de ne kadar kalacaksınız?

3 ya da 3.5 ay kalacağım.

Yalnız mı gideceksiniz, Mustafa Bey'le mi?

Annemle gidiyorum.

Ayrı kalmak zor olmayacak mı?

Gerçekten seviyorsa insan birbirini, 3 ay değil 3 yıl da olabilir. Gelip gidecek o da mutlaka. Dayanamayız çünkü...

Son olarak rol aldığınız "Ay Işığı" dizisi yayından kaldırıldı, bu sizi demoralize etti mi?

O kadar güzel bir diziydi ki... Kadro, set, hikâye... 8 bölüm sürdü ama onu kanal değil yapımcımız kaldırdı. Türker İnanoğlu'nun haklı olarak bir mükemmeliyetçi bir tarafı vardır. Bazı işler tutar bazıları tutmaz, bazıları sevilir, bazıları sevilmez... Biz de önümüzdeki işlere bakarız.

Evdeki tek kız çocuğu muydunuz?

Tek kızım bir de abim var. Şımarma lüksüm yoktu. Ağlamam dört yaşından itibaren yasaklandı. Babam büyük insan gibi konuşurdu benimle... 'Gözyaşını silah olarak kullanmayacaksın, sen güçlü bir kızsın' diye diye bir baktım domuz gibi bir tip oldum. Hiç ağlayamıyorum.

İzmir'den gelmiş, genç bir kızken TRT 1'de hosteslik yaptığınız "Tele Pazar" programında dikkatleri çektiniz. Zorlandığınız zamanlar oldu mu?

Özellikle 2003 yılında 4 işte birden çalışıyordum. Babamın ölümünden hemen sonraydı. Biraz da bunları düşünmek istemediğim bir zamandı, kendimi işe verdim. O zaman arabam da yoktu. Sabah erkenden çıkıyordum. İki dizi, bir programın sunuculuğunu yapıyordum. İyi ki de, öyle geçmiş o süreç. O yüzden şansa inanmam. Herkes kendi şansını yaratır. 'İşte güzeldi ondan' diyorlar ama bin tane güzel var. Ayrıca her zaman o kadar da güzel değildim. İstediğim zaman sıradan bir kız haline de gelebiliyorum.

İlk öpüşme sahnesi zordu

Mustafa Bey'le ortak bir projeniz olacak mı?

Yönetmen bir nişanlım olduğu için onun tüm projelerinde yer alabileceğimi düşünüyor herkes, benim bu konuda bir inadım var onun filmlerinde oynamıyorum. Belki ileride ama şimdi bu sadece onun filmlerinde oynuyor algıları oluşmasın diye. İlişkimizin başında Mustafa'ya

"Bana rol teklif etme" diye söyledim.

İlişkiniz başlamadan Mustafa Bey size rol teklif etmiş miydi?

Etmişti, kabul etmemiştim. Ben de bu duruma üzülüyorum. Proje gözümün önünde yazılıyor, harika karakterler oluyor, içim gidiyor. Mustafa da pis pis sırıtıyor bana 'Oynamayacak mısın?' diye. Anlamalarını istiyorum. Uzaktan sadece Mustafa'yla çalışacağımı sanmalarını önlenmek için böyle yapıyorum.

Türkiye'de çıplaklık söz konusu olduğu zaman oyuncular ikiye ayrılıyor. Bazı oyuncular "Sanat için soyunurum" diyor. Sizin bakış açınız nasıl?

"Sanat için soyunurum" sözünü anlamıyorum. En büyük fedakârlık bu mu sanat için yapılan? Gün geliyor 48 saat uyumuyorsun gün geliyor insanlar setlerde uykusuzluktan trafik kazaları geçiriyor ya da başka şeylerden kaza geçirip ölüyorlar. O işler iyi bir şekilde ortaya çıksın diye... Şunu anlıyorum bu işe ilk başladığımda benim de çekingenliğim oldu. Ben de ilk öpüşme sahnemi çok zor çektim. Bir süre sonra bunun işin bir parçası olduğunu iyice anladım. Senaryo gerektiriyorsa talep etmek bile anlamsız. Ne gerektiriyorsa o... Bir gün çırılçıplak olur muyum ileride diye düşünüyorum ama onu da olmam herhalde ama "Sanat için soyunurum" başlığı çok komiğime gidiyor.

Ödül beklentiniz var mı?

Biraz önce Filiz Akın'la beraberdim. O kadar büyük bir oyuncunun beni övmesi bence ödülden daha önemli. Her oyuncu bunu ister, oradaki önemli insanlar tarafından onaylanmak güzel bir şey ama sonuçta ödüller, annelerimizin büfelerine konuluyor. Birbirimize iyi geliyoruz Mustafa Altıoklar ne kadar muhalifse, siz o kadar kontrollüsünüz.

Benimki kontrol değil. Ben daha geniş düşünebiliyorum. O birebir yanlışları tespit edip sinema, toplum için bunu açıkça dile getiriyor. Ben zaman zaman onu yumuşatıyorum. O zaman zaman beni sivriltiyor, iyi geliyoruz birbirimize... Mustafa sonda söylenmesi gereken şeyi baştan söylüyor. Ben de söylerim ama onun bir yolunu ararım. Kişisel olarak bir insanı üzmekten korkarım. NEHİR ERDOĞAN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title