Haberler

Muş: Muş'ta Bedensel Engelli Gençlerin Mutlu Evlilikleri

Muş'ta, bedensel engelli Saadettin Şavlı, kendisi gibi bedensel engelli olan Aliye Yılmaz ile görkemli bir düğünle evlendi.

Muş'ta, bedensel engelli Saadettin Şavlı, kendisi gibi bedensel engelli olan Aliye Yılmaz ile görkemli bir düğünle evlendi.

Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nda oynayan Saadettin Şavlı (34) takımdaki arkadaşlarının aracılığıyla Aliye Yılmaz (32) ile tanışarak evlenmeye karar verdi. Çiftin düğünü Samanyolu Düğün Salonu'nda yapıldı. Muş Vali Vekili Yaşar Güneş, Belediye Başkanı Necmettin Dede ve çiftin yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilen düğünde Şavlı ve Yılmaz sevginin engel tanımadığını gösterdi. Yıllardan beri evlenmek istediğini ancak kendisine uygun birisini bulamadığını kaydeden Şavlı, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Şavlı, "Eşimle Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Basketbol Takımı'ndaki arkadaşlar sayesinde tanıştık ve kendisine evlenme teklif ettim. Kendiside benimle evlenmeyi kabul etti. Şu anda çok mutluyum. Mutluluktan inanın konuşamıyorum. Bana göre bir kızla evlenmek tek hayalimdi. Çünkü bedensel engelli olarak ancak biz birbirimizin derdinde anlarız. Eşime çok sadık bir eş olacağıma dair söz veriyorum" dedi. Aliye Yılmaz'da evlenmenin mutluluğunu yaşadığını kaydederek, "Saadettin'in çok iyi bir eş olacağına inandım ve tereddüt etmeden evlenme teklifini kabul ettim. Benim de hayalim hep benim gibi bedensel engelli olan bir kişiyle evlenmekti. Bu hayalim gerçekleştiği için çok mutluyum" şeklinde konuşarak sevincini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title