Haberler

Muş-Diyarbakır Karayolunda 30 Kişi Saatlerce Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Muş-Diyarbakır karayolunda 30 kişi geceden bu yana mahsur kalırken, bölgeye sevk edilen iş makineleri kar ve tipi nedeniyle ilerleyemedi. Mahsur kalanlar saatler sonra kurtarılabildi.

Diyarbakır'dan Muş'a gelen 30 kişi, karayolu üzerindeki Keklik Çeşmesi mevkisinde dün gece saat 23.00'ten bu yana mahsur kaldı. Aralarında kalp hastası, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu vatandaşlar 14 saat boyunca kurtarılmayı bekledi.

KURTARMAYA GİDEN ARAÇLAR DA MAHSUR KALDI

Vatandaşları kurtarmak için bölgeye gönderilen bir iş makinesi ile bir portatif kar temizleme aracı da bölgede yakın bir yerde mahsur kaldı. Muş'tan hem kurtarma ekiplerini hem de vatandaşları kurtarmak için yeni ekipler gönderildi.

ARALARINDA KALP HASTASI VE ÇOCUKLAR DA VARDI

Bu arada mahsur kalan vatandaşlar arasında kalp hastası ve çocukların da olduğu öğrenildi.

14 SAATLİK ESARET

Yağışın etkisini yitirmesinin ardından bölgeye takviye olarak gönderilen karla mücadele ekiplerinin yaptığı çalışmayla yol yeniden ulaşıma açılarak mahsur kalan araçlar ve vatandaşlar 14 saat sonra kurtarıldı.

Jandarma trafik ekipleri de sürücülere, zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Muş Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Malatya kürtMobil-IOS:

PKK candır

11
74
yanıtYanıtla
baba:

hadi pkk git kurtar vatandaşı, poliscilik oynarsın yakarsın vurursun, söndürmeye kurtarmaya yaşatmaya gelince kaçarsın, hadi devletim işbaşına kolay gelsin.

52
15
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ÇOKTA MÜHİM DEĞİL ORANIN İNSANLARI DAĞDA HER TÜRLÜ ŞARTLARDA YAŞAMAYA ALIŞKINDIR SORUN ETMEĞE DEĞMEZ ONLAR BAŞLARININ ÇARESİNE BAKMAYI BİLİRLER. . . .

18
45
yanıtYanıtla
pkk lılar yolu açsınlar..:

hendekler açıp devletin polisleri girmesin diyenler, şimdi bu vatandaşlarıda gidip kurtarsınlar, polisi falan aramasınlar. . ;)

40
19
yanıtYanıtla
yawrum devlet:

sorun yok devlet pkklı ve kürtsen tüm imkanlarını seferber eder kurtarır. . . eğer Türklersen kaderinle başbaşasın

21
31
yanıtYanıtla
zaza coliglimobilWeb@haberler.com:

malatyali mal kardesim galiba malatya batida cumhuriyet doneminde turkce bilen yokmus devlete derdini anlatsin simdi asimele oldunuz erikken kaysi oldunuz devsirme devsirme

16
5
yanıtYanıtla
çarşı65:

bu kadar nefret kusacağınıza kendinize bir sorun ; ya o yolda kalanlar karadenizli, trakyalı iç anadolulu ise. ! yine böyle yırtınacakmısınız. . ( sözüm üstüne alınanlara )

15
1
yanıtYanıtla
baran ekiciMobil-ANDROID:

irkcilik yapmayim oranin insani oraya alisikmis batida hemen kiyameti kopariyorsunuz yardim icin insan insandir.yardima ihtiyaci olan herkese yardim edilmeli

14
2
yanıtYanıtla
yus:

Böyle bir habere bile Türk Kürt kavgasına giren zavallıcıklar ayıp yahu. . . .

14
0
yanıtYanıtla
ZeynepMobil-IOS:

Yazık garibanlar

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title