Haberler

Muğla: Manken Tuğçe Güder Marmaris'te Dergi Tanıttı

Best Model Of The World 2005 güzeli Tuğçe Güder, Marmaris Ticaret Odası'nın çıkarttığı "Mozaik" adlı derginin tanıtımına katıldı.

Best Model Of The World 2005 güzeli Tuğçe Güder, Marmaris Ticaret Odası'nın çıkarttığı "Mozaik" adlı derginin tanıtımına katıldı.

Marmaris'e bir magazin dergisinin katalog çekimleri için gelen siyahi güzel Tuğçe Güder, Marmaris Ticaret Odası'nda düzenlen kokteyle Marmaris Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Beldibi Belediye Başkanı İdris İsprili ve Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan'la birlikte derginin açılışını yaptı. Marmaris Ticaret Odası üyelerinin sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilmesi için aylık olarak çıkartılacak olan derginin Marmaris'in sorunların masaya yatırılıp çözümlenmesinde araç olacağını ifade eden Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tüm siyasileri bir araya getirip Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söylemişti. Biz de bu fotoğrafı dergimizin kapağına koyduk. Artık Marmaris'te de birlik ve beraberlik zamanı" dedi.

Derginin açılışına katılan manken Tuğçe Güder'e teşekkür plaketi veren Marmaris Ticaret Odası Başkanı Karacan, ünlü mankenle Marmaris için ortak çalışmalarının önümüzdeki günlerde de süreceğini söyledi. Siyahi güzel de Marmaris'in dünyanın en güzel tatil yörelerinden biri olduğunu belirterek, "Umuyorum ki bu yıl ki turizmdeki kötü gidiş önümüzdeki yıllarda da devam etmez. Marmaris'e her yıl daha kaliteli turistler gelir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title