Haberler

Mudanya Kooperatifi'nde Kongre Heyecanı

Marmarabirlik'e bağlı 150 Sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortaklarından İbrahim Koçer, 15 Şubat'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi adaylığını açıkladı.

Marmarabirlik'e bağlı 150 Sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortaklarından İbrahim Koçer, 15 Şubat'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi adaylığını açıkladı.

Mudanya'da 15 Şubat'ta olağan genel kurulunu yapacak olan Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nde mevcut başkan Şevket Karagöz ile ortaklardan Mustafa Doruk'un adaylıklarını açıklamaları ardından İbrahim Koçer de yarışa üçüncü liste olarak dahil oldu. Delegelere verdiği yemekte adaylığını açıklayıp ekibini tanıtan Koçer, 2012 yılı seçim beyannamesini de basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı.

Göreve geldiklerinde Marmarabirlik yönetimi ile kesinlikle barış içerisinde olacaklarının mesajını veren Koçer, problem çıkaran değil çözüm üreten bir yönetim olacaklarını, kooperatifi de eski dönemlerde olduğu gibi herkesin uğradığı 'düğün evi' havasına dönüştüreceklerini söyledi.

Mudanya Kooperatifi'ne ait depoların tamamının yerleşim alanı içinde kaldığına dikkati çeken Koçer, görev süresi içinde günün şartlarına uygun idari bina ve sosyal tesislerin de içinde olduğu modern bir zeytin depolama alanı ile yağhane yapma taahhüdünde bulundu. Her kooperatife ait ürünlerin imalat yerinin ambalajların üzerine yazılmasını da sağlayacaklarını söyleyen İbrahim Koçer, "Böylece piyasada ürünler gerçek değerini bulacak. Yine satışların artırılmasıyla kotaları kendiliğinden kalkmasını sağlayacağız" dedi.

Üyelik haklarının da yeniden düzenleneceğini anlatan Koçer, kooperatifte yaşı ilerlemiş ve ürünlerini varislerine devretmiş ortakların varislerinin ortak olması için çalışmalar yapılacağını, babanın yerine oğlu ya da kızının ortak yapılacağını söyledi.

Mudanya Kooperatifi'ni yönetmeye talip olan İbrahim Koçer'in yönetim listesinde Hüseyin Tamaç, Feryaz Dinç, Hüseyin Kara, İsmail Tazefidan, Hamdi Ali Selvi ve Halil Ertem yer alıyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mudanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title