Haberler

Mudanya Esnaf Odası Yılın "En" Seçildi

Türkiye ve Bursa da Esnaf Haber Dergisi yılın "en"lerini seçti.

Türkiye ve Bursa da Esnaf Haber Dergisi yılın "en"lerini seçti.

Aylık süreli yayın yapan Türkiye ve Bursa da Esnaf Haber Dergisi tarafından yılın "en"leri açıklandı. Yılın Esnaf Dostu Belediye Başkanı kategorisinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Porf. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Yılın Esnaf Federasyonu kategorisinde Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu 2011 yılı En Başarılı ve Esnaf Dostu Federasyon Başkanı, Türkiye Esnaf Odaları Birlikleri kategorisinde AESOB Antalya Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdullah Sevimçok Yılın Birlik Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Kategorisinde ise Mudanya Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta Yılın En Başarılı ve Esnaf Dostu Başkanı seçildi.

Plaket töreninin Nisan ayında yapılacağını belirten Türkiye ve Bursa da Esnaf Haber Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Önge, 2011 yılının en'lerini belirleyen çalışmanın Türkiye genelindeki 3 bin 800 abone esnaf ve sanatkarların görüşleri alınarak yapıldığını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Mudanya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title