Haberler

Muazzez Ersoy'un Asistanını Arayarak Para İsteyen Dolandırıcı Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da kendisini polis gibi tanıtarak, Muazzez Ersoy'un oğlu olduğunu düşündüğü asistanını telefonla arayıp 100 bin lira isteyen kişi, asistanın ihbarıyla yakalandı.

İstanbul'da, kendisini polis gibi tanıtan bir dolandırıcı, Muazzez Ersoy'un oğlu zannettiği, ünlü sanatçının Azerbaycan uyruklu asistanı Azer D.'yi arayarak, Biz terör polisiyiz, hesaplarınız terör örgütünce ele geçirildi. Şüphelileri yakalamak için 100 bin liralık yardımınıza ihtiyacımız var dedi. Şüphelinin istediği 100 bin lirayı ayarlayacağını söyleyen Azer D., telefondakinin dolandırıcı olduğunu anlayarak durumu polise bildirdi.

POLİSE HABER VERDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, plan yaparak Azer D.'nin şüpheliyle tekrar konuşmasını istedi. Bunun üzerine şüpheliyi arayan Azer D., Anneme ait olan kartları kullanarak istediğin parayı çektim, Etiler'de buluşalım dedi. Şüpheli A.B, Azer D.'nin elindeki poşeti almak üzereyken, çevrede bulunan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

MUAZZEZ ERSOY'UN OĞLU SANMIŞ

Azer D.'nin sosyal medya hesaplarında Ersoy soyadını kullanması ve Muazzez Ersoy ile birçok fotoğrafının bulunması nedeniyle, şüphelinin Azer D.'yi ünlü sanatçının oğlu zannederek dolandırmaya kalktığı öğrenildi. Emniyet'teki işlemleri tamamlanan A.B. adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muazzez Ersoy Azerbaycan İstanbul Üst Manşet 3. Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (2)

Seray evgin:

Gercekten akilli adammis bazi kisiler polisi aramagi birak esine bile soylemiyor korkudan

2
0
yanıtYanıtla
davut:

pölis iyi sabırlı iyi bir dayak hadi bakalım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title