Haberler

Moda Aşka Geldi!

İstanbul Cevahir; moda, güzellik ve eğlence dolu bir organizasyon düzenledi.

İstanbul Cevahir AVM, 10-14 Şubat tarihleri arasında modayı ziyaretçileriyle buluşturdu. 10 Şubat Cuma günü gerçekleşen ve sunuculuğunu genç oyuncu Cavit Çetin Güner'in üstlendiği açılışla Moda Günleri başladı. Tülin Şahin, Hande Kazanova, Kadir Doğulu, Zeynep Tunuslu, Banu Öztürk gibi ünlü konuklar ve medya mensupları açılış kokteylinde bir araya geldi.

5 gün boyunca çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Moda Günleri'nin açılışı sonrası başarılı top model Tülin Şahin Cevahir AVM ziyaretçilerine "Yılın Moda Trendleri"ni anlattı. Astroloji Uzmanı Hande Kazanova ise "Burçlara Göre Eş ve Hediye Seçimi" konusunda ipuçları verdi.

Organizasyonun ikinci günü 11 Şubat'ta ise 2009 Türkiye Miss Globe Güzeli Banu Öztürk, Cevahir AVM ziyaretçileri için şiir kitabını imzaladı. Özellikle genç kitlenin sevdiği başarılı oyuncu Kadir Doğulu da ELLE Ayakkabı sponsorluğunda eğlenceli bir etkinlikte ziyaretçilerle beraber oldu. Doğulu, sevgilisine hediye arayışında olanlara yardımcı oldu. ELLE Ayakkabı, Moda Günleri süresince çok ilginç bir aktiviteye daha imza attı. Sindirella Masalı'nın modern bir uyarlaması yapıldı ve hazırlanan cam ayakkabının ayağına uyan ziyaretçiler indirim çeki kazandı.

12 Şubat'ta Cevahir'e gelenleri ise ilgiyle izledikleri saç-makyaj showları bekliyordu. Aynı gün Cevahir'i mutluluk kaynağı çikolata kokusu sardı. Sadece Çikolata Butik Çikolata Atölyesi'nden Çikolata Ustası Seda Özer ziyaretçilerle birlikte eğlenceli bir çalışma gerçekleştirdi.

Mutlu bir ilişkinin anahtarını arayanlar, Psikolog Ayşe Yanık Knudsen ile 13 Şubat'ta yapılan söyleşide tüm merak ettiklerini sorabildi. Kuaförlükte bir klasik haline gelen Mehmet Tatlı, Sevgililer Günü yemeği için dönemin trendlerine göre belirlediği saç alternatiflerini sergiledi. Kahve Dünyası ise hazırladığı benzersiz lezzetteki fondüleri ziyaretçilerin beğenisine sundu. Kendine has tarzıyla dikkat çeken modacı Zeynep Tunuslu da günün modası hakkında detayları katılımcılara aktardı.

Organizasyonun son günü olan 14 Şubat'ta ise minik mankenlerle gerçekleşen defilede Arel Üniversitesi'nin şapka tasarımları sergilendi. Moda Günleri kapsamında Sevgililer Günü de unutulmadı ve Cevahir'i ziyaret eden çiftler için de sürprizler hazırlandı. Sevgililer Günü'ne Aşk dolu yemeklerin sunulduğu etkinliğin yanı sıra Pal FM de yaptığı müzik yayını ile ziyaretçilere keyifli bir ortam yarattı.

Cevahir AVM şehrin ritmini yakalıyor…

İstanbul Cevahir AVM, dünyaca ünlü markaların buluştuğu 280 mağazasında alışverişi avantaja dönüştürüyor; farklı dünya mutfaklarından örnekler sunuyor; 11 sinema salonunda vizyon filmleriyle ziyaretçilerini buluşturuyor; 3 devlet tiyatrosunda oyunlarıyla konuklarını ağırlıyor; Atlantis Eğlence Merkezi ile çocukların eğlenceye doymasını sağlıyor. Kısacası Cevahir, şehrin ritmini yakalıyor…

Kaynak: Bültenler / Kadın

Kadir Doğulu İstanbul Moda Kadın Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title