Haberler

Moda Adına İlk Olma Özelliği Taşıyor

Troia Fashion Week'in İstanbulda birçok katılımcı ile After Party si ve Berrin Akyüz defilesi club vitrin de yapıldı.

TROİA FASHİON WEEK AFTER PARTY YAPILDI

Sanatçı Ece Gürsel in gecede sahne aldığı Troia Fashion Week After Party İstanbul gecesine Best Model Dünya İkinci Güzeli Tuğba Melis Türk, Sanatçı Berkay,Bora Gencer dışın da birçok ünlü konuk da yer aldı. Troia Fashion Week After Party Defilesin de yer alan moda tasarımcısı Berrin Akyüzün kıyafetlerini model Eda Sönmez, Cansu Taşkın,Gizem Barlak,Sesili,Seviye İkbal,Zühre Uçar ve birçok model tanıttı. Gecede Ece Gürsel iki parça okudu.

İkincisi Uluslararası Troia Fashion Week ismi ile büyük kahramanlıklara imza atmış Çanakkale ilimiz de önemli kültürel değer TROIA antik kenti için de mayıs 2012 yılın da gerçekleşecektir.

Dünyanın birçok ülkesin de moda adına haftalar ve günler düzenleniyor. Fakat Troia Moda Haftası Mayıs 2012 de ikincisini 3 bin yıllık tarihi antik kent TROIA da yaparak ilk olma özelliği taşıyacak.

Troia Moda günleri genel koordinatörü Selçuk Karataş, defileyi bu yıl Troia ören yerinde düzenlemeyi çok istediklerini, ancak buna olumsuz hava şartlarından dolayı imkan bulamadıklarını söyledi. Karataş, "2012 Mayıs ayında projenin ikincisini, 3 gün sürey ile yapacağız. Bu etkinliğe 2. Uluslararası Troia Fashion Week (Troia Moda Haftası) ismi ile yapacağız. 3 bin yıllık antik kent olan Troia'nın için de çok büyük bir organizasyon ile gerçekleştireceğiz. 2.Uluslararası Troia Fashion Week de modanın önemli isimlerini yurt dışın dan Çanakkale de Troia Antik Kent için de ağırlayacağız. ''dedi.

TRUVA FİLMİ OLMADI TROİA MODA HAFTASI OLACAK

Mayıs 2012 de gerçekleşlecek olan 2.Uluslararası Troia Fashion Week de Kültürümüz ile Türk modasını uluslararası platformlara da taşıyacaklarını belirten genel koordinatör Selçuk Karataş, ''Çeşitli sebeplerden dolayı ülkemiz yerine Malta da çekilen Troia filmi ile Maltanın turizm ağının büyümesine sebep oldu. Bizler Troia Moda Haftasının ikincisin de Malta Büyükelçiliği ile görüşüp oranın en tanınmış model, sanatçılarını da TROIA antik kentine davet edeceğiz. Bu manada gerek Troia Antik Kentini gerek Çanakkale'yi gerekse ülkemizi uluslararası platformlar da geniş kitlelere duyurma fırsatı bulacağız''dedi.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Kadın Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title