Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Açıklaması

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın Gürün ilçesindeki Gökpınar Gölü'nün yolunun 2012'de turizm yol ağı çalışmasıyla yeniden düzenleneceğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın Gürün ilçesindeki Gökpınar Gölü'nün yolunun 2012'de turizm yol ağı çalışmasıyla yeniden düzenleneceğini söyledi.

Bakan Yılmaz, AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kongresi'ne katılmak üzere Kahramanmaraş'a gitmeden önce, Gürün Kültür Sanat Festivali'nin Gökpınar Gölü'nde düzenlenen kapanış programına katıldı.

Programdan önce gölü gezen Yılmaz, gölün yolunun standartlarının yükseltileceğini ifade etti.

Gökpınar'ın son yıllarda yapılan düzenlemelerle çok güzelleştiğini söyleyen Yılmaz, "Göle gelen insanların ulaşımlarını sağladıkları yolu daha düzenli hale getirmek için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda 2012'de turizm yol ağı çalışmasıyla güzergahında düzenlemeler yapılacak. İnsanların hayranlıkla izlediği, dinlendiği bu doğa harikasına ulaşmak daha güzel olacak" dedi.

Uluslararası Gürün Sempozyumu'nda tebliğ sunan akademisyenlere katılım ve teşekkür belgesi verilen kapanış programında, Bakan Yılmaz'a ise Kaymakam Ömer Kalaylı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Daha sonra Kahramanmaraş'a gitmek üzere ilçeden ayrılan Bakan Yılmaz, Sivas Özel İdaresi ve Gürün Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince kısa bir süre önce 13 kilometresi asfaltlanan Gürün ve Elbistan ilçelerini birbirine bağlayacak yolda incelemelerde bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title