Haberler

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın Sivas Temasları

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki temaslarında esnaflarla bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki temaslarında esnaflarla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt'ta bir şantiyede çıkan yangında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini de ziyaret eden Bakan Yılmaz, işçilerin eşi ve çocuklarına bin TL maaşın bağlandığını söyledi.

Sabah saatlerinde karayolu ile kente gelen Bakan Yılmaz, valilik ziyareti ardından Ulu Camii'nde Cuma namazını kıldı. Namazın ardından Bakan Yılmaz, Subaşı Hanı'ndaki esnafları ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi. Bakan Yılmaz, daha sonra, Sivas Belediyesi'ne ait çöp kamyonunun çarpması sonucu yaşamını yitiren İl Özel İdaresi personeli Cemal Çubuk'un Cem Evi'ndeki cenaze törenine katıldı. Bakan Yılmaz, kılınan namazın ardından Çubuk'un cenazesini bir süre omzunda da taşıdı.

Cenaze töreni sonrası Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt'ta bir alışveriş merkezi inşaatı şantiyesindeki çadırlarda çıkan yangında yaşamını yitiren Çetin Coşkun ve Bayram Egepehlivan'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Yılmaz, Çetin Coşkun'un Fatih mahallesindeki evinde, Coşkun'un çocukları Kadir Can ve Ahmet Coşkun ile yakından ilgilendi. Sivas Müftüsü Yusuf Şahin'in yaptığı duanın ardından Bakan Yılmaz, aileye bin liraya yakın maaş

bağlandığını söyledi. Coşkun'un eşine 490, çocuklarına ise 250'şer TL maaş bağlandığını ifade eden Yılmaz, Sivas Valiliği'nin de çocukların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra Bayram Egepehlivan'ın Mevlana mahallesindeki evine geçti. Egepehlivan'ın eşi Fatma Egepehlivan ve çocuklarına başsağlığı dileyen Yılmaz, Egepehlivan'ın eşine 655, 18 yaşından küçük olan oğlu Halil Taha Egepehlivan'a ise 330 lira maaş bağlandığını, diğer çocuklarının yaşlarının 18'den büyük olduğu için maaş bağlanamadığını ifade etti. Fatma Egepehlivan, eşinin son iki aydır sürekli şehit olup cennete gideceğini söylediğini belirterek, "Benim eşim şehit oldu"

diye konuştu.

Bakan Yılmaz, taziye ziyaretlerinin ardından AK Parti İl Başkanlığı binasına geçerek, Merkez İlçe Başkanlığının toplantısına katıldı. Bakan İsmet Yılmaz ve AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin'e, Sivas Kafkas Çeçen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Ayhan Ergüven, 'Çeçen Kaması' hediye etti. Ergüven, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çeçen halkına hediye ettiği Sakal-ı Şerif'in Türkiye'den Çeçenistan'a taşınma aşamasında katkısından dolayı Bakan Yılmaz'a ve Milletvekili Bilgin'e 'Çeçen Kaması' hediye

ettikleri söyleyerek yardımlarından dolayı teşekükür etti.

Mili Savunma Bakanı İsmet Yılmaz daha sonra Ticaret Sanayi Odasına geçerek Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz İstanbul Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title