Haberler

Milletvekili Yaralıları Ziyaret Etti

Sabah saatlerinde meydanagelen otobüs kazasında yaralanan yolcuları AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya tedavi altına alırdıkları Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne ziyaret etti.

Sabah saatlerinde meydanagelen otobüs kazasında yaralanan yolcuları AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya tedavi altına alırdıkları Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne ziyaret etti. Yetkililerden yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Yerlikaya kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Doktorlarımız gerekeni yapıyor. Allah böyle kazalar yaşatmasın. Vatandaşlarımıza da sesleniyoruz. Hava koşulları kötü. Mümkün mertebe araçları yavaş kullanalım. Tedbirli olalım. Bu mevsimler kaza yapmaya uygun mevsimler. Allah hiçbir vatandaşımızın burnunun kanamasına fırsat vermesin." dedi.

Yerlikaya ayakta tedavi gören hastalardan da kaza ile ilgili bilgi aldı. Kaza yapan otobüste bulunanlardan Kemal Polat olayın şokunu yaşadıklarını belirterek,"Ben ön koltukta oturuyordum. Otobüs rampadan çıkarken sola dönünce direksiyon hakimiyetini kaybedip yan yattı. Yan yatınca 150 metre sürüklendi. Herkes birbirinin üzerindeydi ve çığlık çığlığaydı. Çaresiz kaldık ve sadece otobüsün durmasını bekledik. Allah bizi korudu. Ölüm olmaması tek tesellimiz." dedi. Bu arada yaralı sayısı resmi makamlarca 35 olarak açıklandı. Bunlardan 10'i ayakta tedavi görerken, durumu ağır olan 1 yolcunun yoğun bakımda tutulduğu, diğerlerinin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title