Haberler

Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı 4 köyü gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı 4 köyü gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köyde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan Milletvekili Şamil Tayyar, Başkan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ile AK Parti İl ve Şehitkamil ilçe teşkilat yöneticileri Dündarlı, Yalangoz, Karacaören ve Karacaburç Köyleri'ni gezdiler. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu'na köylülerin ilgisi büyük oldu. Köylerde düzenlenen toplantılar ile vatandaşlarla bir araya gelerek istişare eden Milletvekili Tayyar, Başkan Fadıloğlu, Coşkun ve parti yöneticileri, karşılıklı olarak görüş alış-verişinde bulundular.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Milletvekili Tayyar'ın, Başkan Fadıloğlu ve parti yöneticilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söylediler. Sorunlarının çözümü için yetkililerden gerekli çalışmanın yapılacağına dair söz aldıklarını ifade eden vatandaşlar, bu tür ziyaretlerin sürekli yapılamasını istedi. Köylü vatandaşların kapılarını çalarak evlerini de ziyaret eden Milletvekili Tayyar, Başkan Fadıloğlu, Hasan Coşkun ve parti yöneticileri, vatandaşların ısrarı üzerine bir süre misafir oldular.

"Muhtar ve vatandaşlarımızla köylerimizin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk" diyen Milletvekili Şamil Tayyar, "Gezdiğimiz köylerde şuana kadar başkanımıza olan yoğun ilgiyi gördük. Belli ki hizmet kervanı burada da etkinli bir şekilde devam ediyor. Sayın Başbakanımızın talimatları da bu doğrultuda. Başbakanımız gitmediğiniz yer kalmasın diye her zaman talimat veriyor. Bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi her yeri gezmeye çalışıyor ve sorunları imkanlar ölçüsünde çözmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

Hizmetleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, "Bu kadar yoğunluğa rağmen değerli Milletvekilimiz Şamil Tayyar ile birlikte köylerimizi gezdik. Buradaki eksikleri yerinde tespit ederek vatandaşlarımız ile birlikte olduk. Şuanda da Karacaburç Köyü'nde sosyal tesis te bulunuyoruz. Bu sosyal tesisin yapımında emeği geçen tüm belediye çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Milletimize hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şamil Tayyar Şehitkamil Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title