Haberler

Milletvekili İntihardan Vazgeçirdi

Erzurum'daki parti örgütünü ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Oltu İlçesi'nde işsiz olduğu için eşi tarafından terk edilen 1 çocuk babası 26 yaşındaki T.K.'yı intihardan vazgeçirdi.

Erzurum'daki parti örgütünü ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Oltu İlçesi'nde işsiz olduğu için eşi tarafından terk edilen 1 çocuk babası 26 yaşındaki T.K.'yı intihardan vazgeçirdi. Oltu Kalesi'nin surlarına çıkan T.K.'yı inmesi için ikna eden milletvekili Öz, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükkalkan'dan iş konusunda yardımcı olmasını istedi.

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Oltu İlçesi'nde parti teşkilatını ziyaret etti. İlçede vatandaşların sorunlarını dinleyen Sakine Öz, sıkıntıları olanların kendisini cep telefonundan arayabileceğini belirterek Şenkaya İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı. Bir süre sonra, Oltu'da tanıştığı ve cep telefonunun numarısını verdiği T.K., milletvekili Sakine Öz'ü arayarak intihar edeceğini söyledi. Telefonda duyduğuyla şaşıran Öz, konvoyun yönünü Oltu'ya çevirdi. İntihar için Oltu Kalesi'ne çıkan T.K., "Dört yaşında bir kızım var. İşsiz olduğum için eşim evimizi terk etti. Bana yardım edin. Yoksa kendimi buradan atacağım" dedi.

Milletvekili Sakine Öz ve polisler, T.K.'yı güçlükle ikna ederek kaleden indirdi. Öz, intihar girişiminde bulunan T.K. ile bir süre başbaşa görüştü. Sakine Öz, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükkalkan'dan T.K.'ya iş bulması konusunda yardımcı olmasını isteyerek ilçeden ayrıldı.

---------------------------- - Erzurum / Oltu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title