Haberler

Milletvekili Çalık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile partililerinde yer aldığı ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti iktidarı olarak ciddi yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

Çalık, Malatya'da sportif anlamda önemli yatırımlara imza attıklarını ifade ederek, "AK Parti iktidarları döneminde önemli icraatlarımız var. Malatya için stadyum talebinde bulunmuştuk. Bu çalışmalar son aşamaya geldi. Malatya'ya yakışan ve yüzde 11'i tamamlanan bir stadyuma kavuşacağız. 25 bin kişi kapasiteli stadyumumuzda, bu sayı yükselebilir. Genişletme yaptık ve seyirci kapasitesi 30 bine ulaşabilir. 4 tane soyunma odamız var. Uluslar arası maçlar Malatya'da oynandığı anda bu büyük önem taşıyor. 2 yıl içinde stadyumumuzun bitirilmesi planlanıyor. 2014 sonu itibariyle teslim almayı planlıyoruz. Malatya büyük bir arena stadına kavuşmuş olacak" dedi.

Stadın UEFA standartlarında olduğunu kaydeden Çalık, şunları söyledi:

"Stadın toplam oturma kapasitesi 25 bin. Bu sayı 25 binin çok daha üzerine çıkacaktır. 'Malatya'da UEFA maçları oynanmayacak. Neden stadyumumuz 33 bin kişi kapasiteli olmadı. Bu stadyum küçük ve uluslar arası maçlar oynanmayacak' deniliyor. Maalesef bunu muhalefetin dili olarak kullanan ve eleştiren bir zihniyet var. Bilmeden eleştirenler de var. Bu stat, UEFA standartlarında grup maçlarının yapılabileceği haldedir. UEFA'nın tüm grup maçları Malatya'da oynanabilecek."

Malatya için önemli bir tesis yapacaklarına da dikkat çeken Çalık, "Malatya'ya sporcu üretme fabrikasını kuracağız. Türkiye genelinde 12 yere yapılacak olan çok amaçlı salonun ilki Malatya'da hayata geçecek. Bu salonumuzda her türlü spor yapılabilecek. Orası sporcu üretme merkezi olacak. 6-7 milyon TL'lik bir yatırımı Malatya'ya kazandırmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Muhalefeti sert bir dille eleştiren Çalık, "Hiç kimsenin bu hizmetleri küçümsemeye hakkı ve haddi yok. Malatya'nın Türkiye Cumhuriyeti tarihinde almadığı yatırımı sadece bir stadyuma veriyoruz. Buna rağmen eleştiren zihniyeti milletin takdirine bırakıyorum" şeklinde konuştu.

Çalık, ilçelerde de spor salonları yaptıklarını da sözlerine ekleyerek, Malatya'da yatırımların devam edeceğini belirtti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise Malatya'da gerçekleştirilen yatırımlar noktasında kendilerine destek veren AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a teşekkür ederek, "AK Parti iktidarından sonra hakikaten önemli yatırımlar yapıldı. Cumhuriyet döneminde bu yana yapılan yatırımları, AK Parti iktidarı üçe katladı. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımlar 42 milyon TL. AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımlar 150 Milyon TL'yi buldu" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut da, Malatya'da AK Parti iktidarları döneminde önemli yatırımların yapıldığını ifade etti.

AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ise, AK Parti olarak gençlere büyük önem verdiklerini kaydederek, gençlere yönelik yapılan yatırımlara katkı sağladıkları için Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title