Haberler

Milletvekili Arslan, Kırşehir'e Yapılan Yatırımları Değerlendirdi

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e Yapılan Yatırımları Değerlendirdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e yapılan yatırımları değerlendirdi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıllardır her iktidarın kurma vaadinde bulunduğu ama gerçekleştiremediği Ahi Evran Üniversitesi'nin AK Parti iktidarıyla kurulduğunu anımsattı.

Öğrenci sayısının 12'e ulaştığını belirten Arslan, ilk etapta 15 bin, daha sonra 20 bin öğrenciye ulaşılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Arslan, diğer yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi:

"İlimize yapılan en büyük yatırımlardan biri de Polis Meslek Yüksekokulu. Bu okulumuzu kısa sürede tamamlayarak, çevre düzenlemesini yaptırıp, eğitim ve öğretime açtık. Yine en büyük kamu yatırımlarından olan 300 yataklı Devlet Hastanesi ile Adliye Sarayı'nı da Kırşehir'e kazandırdık. Ayrıca Sıdıklı-Sarıyahşi Köprüsü'nün Kırşehir bölümünü tamamladık, Aksaray bölümünü de bu yıl tamamlatacağız. İlimize spor salonları, TOKİ binaları, okullar, öğrenci yurtları da kazandırdık. Kırşehir Belediyesi'nin bütün projelerine de sahip çıkıyoruz. Yolsuz, susuz köyümüz yok. Bütün ilçelerimize, beldelerimize parti farkı gözetmeksizin hizmet götürüyoruz. Kırşehir'in diğer sorunlarını da inşallah partimizin iktidarıyla çözmeye devam edeceğiz."

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title