Haberler

MHP Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Belde Teşkilatlarını Ziyaret Etti

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve parti yöneticileri, Uçhisar ve Sulusaray MHP Belde Teşkilatlarını ziyaret etti.

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve parti yöneticileri, Uçhisar ve Sulusaray MHP Belde Teşkilatlarını ziyaret etti.

Gerçekleştirilen olağan genel kuru ile birlikte MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Burak Kalfaoğlu ve beraberindeki parti yöneticileri, merkez ilçeye bağlı Sulusaray be Uçhisar beldelerinde partilerinin belde teşkilatı yöneticilerini ziyaret etti.

İlk olarak Sulusaray beldesini ziyaret eden Burak Kalfaoğlu ve beraberindeki heyet burada Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak ve MHP Belde Başkanı Bahri Zopun ile partililerle sohbet etti. Kalfaoğlu ve beraberindekiler daha sonra ise Uçhisar beldesine geçerek Belde Başkanı Güray Öztürk ve buradaki partililerle buluştu.

Önümüzdeki günlerde belde ve ilçe ziyaretlerini sürdüreceklerini kaydeden MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu: "Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar sebebi ile MHP Nevşehir Merkezi Belde Başkanlıkları'na tanışma ve kaynaşma ziyaretleri düzenlemekteyiz. Amacımız ezber bozarak

teşkilatın merkezden değil yerinde yönetilmesi gerektiği prensibini tüm merkez ilçe teşkilatına benimsetmektir. Bu vesile ile

ynetimimizin kıymetli üyeleri ile gece gündüz demeden çalışma ve ziyaretler yapmaktayız. Belde teşkilatlarımızda görmüş olduğumuz kararlılık ve çalışma azmi, bize ve yönetimimize güç kazandırmakta gelecekte atacağımız adımları kuvvetlendirmektedir. Türk Milleti milli şuurundan ve vazifelerinden taviz vermeden yoluna devam etmektedir. Gerek yerel, gerekse ulusal politikaların varlığından, aksaklıklarından ve neticelerinden memleketimizin en ücra köşesindeki vatandaşlarımız bizzat haberdardır. Bizim vazifemiz ise sessizlere ses, karanlıktakilere ışık olmaktır" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Merkez Sulusaray Uçhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title