Haberler

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen kongrede konuşan Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Ülkeyi bölmeye çalışanlar bu gün anayasa yapıyor" dedi.398 delegesi bulunan ilçede kongreye mevcut Başkan Fehmi Çolak tek...

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen kongrede konuşan Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Ülkeyi bölmeye çalışanlar bu gün anayasa yapıyor" dedi.

398 delegesi bulunan ilçede kongreye mevcut Başkan Fehmi Çolak tek liste ile katılırken, katılımcıların tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, "AK Parti'nin artık bulmaca gibi çözülmeyen hiçbir yanı kalmamıştır. Kimlere, hangi hizmetleri yaptığı ve bundan sonrada yapmaya devam edeceği herkesin malumu olmuştur. Kimlere, hangi hizmetleri yaptığı ve bundan sonrada yapmaya devam edeceği herkesin malumu olmuştur. Bu iktidar bizim başımızdadır ama ortaya koyduğu eylem ve söylemlerle başkalarına hizmet vermektedir. Elimizden yavaş yavaş kayan bir Türkiye gerçeği vardır. Bu gerçeğin en acı yanı da Türkiye'yi bizzat yöneten iradenin hatalarıdır. Türk Milliyetçileri, ülkücüler bu gerçek karşısında bir olmalı, diri olmalı, iri olmalıdır. Bugün haklı çıkılan konular etrafında şuurlu ve uyanık bir Türkiye'yi ortaya koyamazsak, ABD'nin kanlı baharları Türkiye'yi de vuracaktır." dedi.

Kongreye katılan 24. Dönem Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise, "Meclis kürsüsünden Kürtlerin anayasal haklarını tanıyacağız diyebilen bir kişi, normal şartlar altında başka bir ülkede olsa bölücülükten içeri atılır" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Ülkede farklı etnik gruplar adı altında ülkeyi bölmeye çalışan insanların maalesef bugün mecliste anayasa hazırladıklarını ve kimilerine özerklik adı altında bir takım imkanlar sunduklarını ki hepinizin bildiği ağlayan adam, meclis kürsüsünden 'Kürtlerin anayasal haklarını tanıyacağız' diyebilen bir kişi, normal şartlar altında başka bir ülkede olsa bölücülükten içeri atılır. Ama Kürt açılımı adı altında ülkeyi bölmeye çalışan insanlarla mecliste mücadele etmeye çalışıyoruz. Sayımız ölçüsünde ama her seferinde şu karşımıza çıkıyor. Aldığınız oya bakın, biz ülkenin yüzde ellisinin oyunu aldık diyorlar. Verdiğimiz her türlü önergelerde maalesef engellerle karşılaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Kongre sonrasında Fehmi Çolak başkanlığında oluşan Pınarbaşı İlçe Yönetimi şu şekilde:

Asil Üyeler: İsmail Karadadaş, Mehmet Kılıçaslan, Mustafa Koçer, Ahmet Algül, Kerim Gökçe, Vahdi Ekinci, Yılmaz Işık, Osman Sezgin, Atilla Özden, Cebrail Mağara, Ramazan Bedir, Halil Gökdeli, Sadullah Akyüz, Mehmet Kara.

Yedek Üyeler: Recai Uslu, Enver Şahin, Mehmet Çiftçi, Nizamettin Yıldız, Kenan Aslan, Muhittin Pınar, İbrahim Duran, Sezai Demirbağ, Orhan Demir, Hacı Duran Çolak, İbrahim Ekinci, Mesut Şahin, Mehmet Çelebi, Kandemir Yıldırım

İl Delegeleri: Fehmi Çolak, Dursun Ataş, Hacı Kalkan, Mustafa Ergün, Sezgin Özçelik, Mustafa Algül, Sadullah Çalışkan, İdris Aytekin, Mustafa Acarı, Türkay Kara, Ahmet Algül, Sadullah Akyüz, Mustafa Koçer, Kerim Gökçe, Osman Sezgin, Halil Gökdeli, Yılmaz Işık, İbrahim Duran, Tufan Ataş, Mehmet Çolak, Mehmet Kara, Erol Karaduman, Mücahit Kaynak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Çolak Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title