Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, 12 Haziran'da yapılması öngörülen genel seçimlerin Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceğini belirleyecek bir kader seçimi olacağını söyledi.

Yıldırım, beraberinde Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay, Adana Milletvekili Kürşat Atılgan ve Mersin Milletvekili Akif Akkuş ile Palan Otel'de düzenlediği basın toplantısında hükümete eleştirilerde bulundu.

Hükümetin sürekli suni gündem oluşturduğunu ileri süren Yıldırım, "Başbakan 9. yılına giren yıkım dönemini ve bunun ağır tahribatını unutturmaya çalışmaktadır. Bu nedenle sürekli suni gündem yaratma peşindedir. Sahte mağduriyet edebiyatıyla Türk milletini etkilemeye çalışmaktadır. Başbakan herkesi idare ederek hanedanlığını sürdürmeye çalışmaktadır" diye konuştu.

Türkiye'nin tarihi bir yol ayrımına geldiğini savunan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Tek çıkış yolu milli iradenin hakemliğidir, Türk milletinin şaşmaz sağduyusuna başvurulmasıdır. AKP dönemi ile sandık başında hesaplaşılmadan, bu devşirme kadrolar milli irade yoluyla tasfiye edilmeden, Türkiye'nin düzlüğe çıkması ve ufkunun aydınlatılması mümkün olmayacaktır. Bu açıdan, 2011 yılı seçimleri Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceğini belirleyecek bir kader seçimi olacaktır. MHP bu anlayışla 2011 seçim kampanyasını başlatmış olup, Türk milletine taahhütlerini içeren seçim beyannamesini 28 Ocak Cuma günü Ankara'da yapılan geniş katılımlı bir toplantıyla açıklamış ve aziz milletimizin değerlendirmesine sunmuştur. MHP, iktidarın yegane alternatifi olarak Türkiye'yi yönetmeye ve ayağa kaldıracak aydınlık bir geleceğe taşımaya hazır ve kararlıdır."

- ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title