Haberler

MHP Gebze Teşkilatının Yeni Yönetimi Kamuoyuna Tanıtıldı

MHP Gebze ilçe teşkilatının genişletilmiş yönetim kurulu tanıtıldı.

MHP ilçe teşkilatının genişletilmiş yönetim kurulu listesinin teslimi için Gebze teşkilatının katıldığı bir yemekli toplantı düzenlendi. Toplantıya MHP Gebze İlçe Başkanı Hamit Kuş, MHP Kocaeli İl Başkanı Ruhi Çavdar, MHP Kadın Kolları Başkanı Sabiha Çalışkan ile yönetim kurulu üyelerinin tamamı eşleri ile birlikte katıldı. MHP Gebze İlçe Başkanı Hamit Kuş her başarının arkasında iyi bir ekip ruhunun yattığını belirterek, "Biz başarılı olmak için buradayız, kenetlendik ve bunu da başaracağız. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hedeflerimize tek tek ulaşacağız. Önümüzdeki bu zorlu süreç içerisinde belediye başkanlıklarını teker alacağımıza ümidim tamdır. Hepinize hoş geldiniz der, gayret ve samimiyetlerinize şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatının genişletilmiş yönetim kurulu listesi; Hamit Kuş(Başkan), Dursun Daşdangil (Başkan Yard.), İlhan Aktaran (Sekreter) Tunay Arı, Metin Uzunok, Mehmet Yaşar, Osman Sedefoğlu, Osman Aksu, Osman Alkan, Şule Oğuz Çankaya, Neşe Yeşilmenderes, Gonca Sam, Nevin Demir, Hediye Dündar, Selahattin Toklucu, Muhterem Çay, Serkan Kural, Mustafa Dağ, Ertan Öztürkoğlu, Ömer Kaymak, Musa Demir, Garip Yeşilbaş, İsmet Pehlivanoğlu, İbrahim Biçer, Galtekin Şenel, Kamil Keskin, Niyazi Güner, Melih Avlanlar, Mustafa Atagenç, Olgun Kandemir, Cengiz Şahin, Vedat Çalık, Eyüp Kahveci, Gökhan İmamoğlu, Nejdet Aktaş, Tayfun Sam, Mustafa Kar, Metin Duman, Özdemir Filiz ve Murat Öztürk (Üye) (MŞ) 18.04.2008 13:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title