Haberler

MHP'de İl Kongresi Körfez'de Yapılacak

MHP İl Başkanı Celalettin Yaylak, 3 Haziran'da il kongresinin Körfez Yarımca Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacağını açıkladı.

MHP İl Başkanı Celalettin Yaylak, 3 Haziran'da il kongresinin Körfez Yarımca Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacağını açıkladı. Adaylık için ise, "Bir hafta daha durum değerlendirmesi yapıp net kararımı vereceğim" dedi

MHP İl Başkanı Celalettin Yaylak, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. İl kongresi için tarihin 3 Haziran olarak kesinleştiğini belirten Celalettin Yaylak, "Kongreyi Yarımca Açık Hava Tiyatrosu'nda yapacağız. Körfez'de olmasının sebebi İzmit'te yer sorununun olması. Aynı gün CHP'nin Atatürk Spor Salonu'nda kongresi var. Sabancı Kültür Merkezi o gün için dolu. Hem açık olması ve üyelerin rahat etmesi için Körfez daha uygun geldi" dedi.

Başkan adayları arasındaki diyalogların hoş olmadığını söyleyen Yaylak, "Kemal Köse ile ilgili basında spekülasyonlar yapıldı. Açıkça söylüyorum eğer Kemal Köse aday olursa ben tüm desteğimi veririm. Keşke Köse gibi Durmuş gibi partinin abisi konumundaki isimler aday olsa. Toparlayıcı rol üstlenirler. Şuan için mevcut adaylar arasındaki diyaloglar il kongresinin dışına çıkmış ve birbirlerini eleştiriyorlar. Bu bize hiç bir şey kazandırmaz, sadece gruplaşmaya yol açar" dedi.

Tüm adayların bir araya gelip tek veya 2 liste ile kongreye gidilmesinin parti için daha iyi olacağını belirten Yaylak, "Bireysel çıkarların dışına çıkıp, seçim süreci yaşanmalı" dedi. Köse ve Durmuş gibi isimlerin aday olmaması durumunda aday olabileceğinin de sinyalini veren Yaylak, "Eğer bu isimler ön plana çıkmazsa bizde bu hafta sonuna kadar net kararımızı vereceğiz. Önemli olan partiyi tek çatı altında toplayabilmektir" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Köse Yaylak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title