Haberler

Mesaı Arkadaslarından Doktor Menekse'ye Son Gorev

Giresun'da 15 Ocak tarihinde gorevi basinda ugradigi silahli saldiri sonucu agir yaralanan ve bir suredir Ankara'da tedavi goren Dr. Ali Menekse icin bugun gorev yaptigi Giresun Gogus Hastaliklari Hastanesi'nde bir toren duzenlendi.

Hastane bahcesinde yapilan torende konusan Giresun Gogus Hastaliklari Hastanesi Bashekim Vekili Dr. Omer Topcu, Dr. Ali Menekse'nin Cankiri'da yapilan cenaze torenine denk gelen zamanda hastanede toren duzenlemeyi kararlastirdiklarini soyledi. Topcu, Dr. Menekse'nin hayatini kaybetmesinden dolayi buyuk uzuntu duyduklarini ifade ederek, "Uzuntumuz sonsuz. Dr. Menekse, melek gibi bir insandi. Kendisini rahmetle aniyoruz. Mekani cennet olsun" dedi.

Konusmalarin ardindan Kur'an-i Kerim okunurken, toren Giresun Muftu Yardimcisi Muhammed Cinar tarafindan yaptirilan duanin ardindan sona erdi.

Dr. Ali Menekse'nin hayatini kaybetmesi uzerine Giresun Gogus Hastaliklari Hastanesi giris kapisina siyah kurdele cekilirken, hastanede bulunan poliklinigin kapisina Dr. Menekse'nin resmi asildi.

16 Ocak tarihinde Ankara Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne sevk edilen Dr. Menekse, bu sabaha karsi hayatini kaybetmisti.

DOKTORU VURAN SAHISDA OLDU

Murat Yavuz isimli sahis, 15 Ocak tarihinde Gogus Hastaliklari Hastanesi'nde gorevli Dr. Ali Menekse'yi vurarak agir yaraladiktan sonra intihara tesebbus etmisti. Giresun Prof.Dr. Ilhan Ozdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altina alinan Murat Yavuz da, olaydan iki gun sonra hayatini kaybetmisti.

(AC-OS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title