Haberler

Mersin Çok Uğraştı Ancak Başaramadı

Güncelleme:

Mersin, Kasımpaşa karşısında yenik duruma düştüğü karşılaşmada galibiyeti çok zorladı, ancak beraberliğe razı oldu: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa'yı konuk etti. Süper Lig'in dibine demir atan Mersin, ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı karşılaşmada beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.

Kasımpaşa'nın golü 28. dakikada Kalu Uche'den gelirken, Mersin İdmanyurdu'nun golünü 74. dakikada penaltıdan Mert Nobre kaydetti. Ayrıca Kasımpaşa'dan Elyasa, penaltıya sebep olduğu için kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Mersin, rakibi 10 kişi kaldıktan sonra golü bulmak için yüklendi ancak galibiyet golünü bulamadı.

Bu sonuçla birlikte ligin sonunda bulunan Mersin İdmanyurdu puanını 21'e, Kasımpaşa ise 37'ye çıkardı.

MAÇ 19'DA DURDU

Karşılaşmanın 19. dakikasında stadyumdaki bazı ışıklar söndü. Yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle hakem Kuddusi Müftüoğlu maçı durdurdu. Maç bu sorun nedeniyle 6 dakika durdu. Sorunun çözülmesinin ardından maç tekrar başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında, sağ kanattan ceza alanına sokulan Burhan'ın pasına Ozan bekletmeden vurdu. Top az farkla auta çıktı.

14. dakikada Kasımpaşa'nın sağ kanattan geliştirdiği atakta, Viudez'in ceza alanına ortasına yükselen Adem Büyük'ün kafa şutu, kaleci Bicik'in kucağında kaldı.

28. dakikada sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Adem Büyük topu ceza alanına ortaladı. Mersin defansının dokunamadığı topu Uche filelere gönderdi 0-1.

31. dakikada Burhan, sağ kanattan taşıdığı topu Mehmet Yıldız'a kazandırdı. Bu futbolcu uygun pozisyondaki Nobre'yi gördü. Nobre'nin sert şutu kaleci Isaksson'da kaldı.

40. dakikada ceza alanı önünde Ben Yahia'nın, Abdurrahman tarafından düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu, yine Ben Yahia kullandı. Vuruşunda top auta çıktı.

45. dakikada Ozan'ın sol kanattan cezaalanına orta şut karışımı vuruşunu, kaleci Isaksson son anda kornere çeldi.

İKİNCİ YARI

53'ncü dakikada sağdan Lawal'ın ceza alanına attığı topla buluşan Burhan'ın kafa vuruşu kaleci Isaksson'da kaldı.

54'ncü dakikada Uche'nin ceza yayı üzerinden sert şutunu kaleci Bıcık son anda kornere çelerek mutlak bir golü önledi.

68'nci dakikada rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Burhan sahayı sedye ile terk etti.

74'ncü dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında ceza alanı içinde Nobre, Elyasa tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterirken, Elyasa kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Atışı kullanan Nobre sert bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-1

85'nci dakikada Stepanov'un sağdan ceza alanına ortasında defansın arasından iyi yükselen Nobre'in sert kafa şutu yandan az farkla auta çıktı.

Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu Mert Nobre Kalu Uche Kasımpaşa Spor Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title