Haberler

Merkez Sağ Nikah Kıydı

Merkez Sağ, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Doğan'ın Oğlunun Düğününde Bir Araya Geldi. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile Dp Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun Nikah Şahitliği Yaptığı Düğünde Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun Eşi de Şahitler Arasında Yer Aldı.

Merkez sağ, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Doğan'ın oğlunun düğününde bir araya geldi. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun nikah şahitliği yaptığı düğünde Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun değil de, eşi Işın Mumcu'nun şahitlik yapması çekti.

Ankara Hilton Otel'de yapılan düğünde, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Doğan'ın Royal Otelleri Genel Müdürü olan oğlu Aytaç Doğan ile Ayşen Kırkbir'in nikah töreni merkez sağı bir araya getirdi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ve Erkan Mumcu'nun eşi Işın Mumcu'nun nikah şahitliğini yaptığı törene aralarında, Ülkü Söylemez, Oltan Sungurlu, Mahmut Koçak gibi isimlerin de bulunduğu eski yeni birçok milletvekili ve bakan katıldı.

9. Cumhurbaşkanı Demirel ile DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun nikah şahitliğini yaptığı törende Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun şahitlik yapmaması dikkati çekti. Erkan Mumcu'nun eşi Işın Mumcu Demirel ve Soylu ile birlikte nikah şahidi oldu. Nikah'ın kıyılmasının ardından 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, çiftin evlilik cüzdanını Damat Aytaç Doğan'a "Bu güzel geline iyi bakman için sana veriyorum" diyerek teslim etti. DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ise geline Türk Bayrağı ve Zeki Saruhan'ın "Kurtuluş Savaşı Kadını" adlı kitabını hediye etti.(ANKA)

(DNZ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title