Haberler

Meram'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mustafa Cihat konseri ilgi gördü.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mustafa Cihat konseri ilgi gördü.

Konevi Kültür Merkezi'deki konsere Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Saim Arıtan, diğer protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserden önce konuşan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, önemli gün ve haftalarda farklı programlar düzenlediklerini belirterek, "Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz etkinlikler de Mustafa Cihat konseriyle başladı, 20 Nisan'da Ömer Karaoğlu'nun vereceği konserle sona erecek. Peygamber Efendimizi (S.A.V.) sadece bu haftada değil hayatımızın her anında örnek almalı ve onu daha iyi anlamak için çaba sarf etmeliyiz. Müslümanlar olarak birbirimize birlik ve beraberlik içinde kenetlenmemizin gerekli olduğunu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Daha sonra sahneye çıkan sevilen sanatçı Mustafa Cihat, verdiği konserle büyük alkış aldı. Konya'nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Mustafa Cihat, "Sizlerin gönülden gelen muhabbeti, ilginiz, alakanız ve bu şehrin manevi bir şehir olması her zaman burayı çok sevmeme vesile olmuştur. Bizi sizlerle buluşturduğu için Meram Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konserden sonra Başkan Kalaycı, günün anısına Mustafa Cihat'a seramikten yapılan semazen maketi hediye etti. Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Yeğin de, kendilerine verdiği büyük destekten dolayı Başkan Kalaycı'ya bir plaket takdim etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Kalaycı Meram Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title