Haberler

Meram'da Kutlu Doğum Etkinlikleri Sona Erdi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler Ömer Karaoğlu konseriyle sona erdi.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler Ömer Karaoğlu konseriyle sona erdi.

Konevi Kültür Merkezi'ndeki konsere Konya Vakıflar Bölge Müdürü İsmail Aktaş, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Saim Arıtan, Meram Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserden önce bir konuşma yapan Meram Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Uysal, "Hz. Mevlana, Hz.Şems, Hz. Sadreddin Konevi gibi peygamber aşıklarını sinesinde saklayan Konyamız onların bıraktığı bu kutlu mirası muhafaza ve gelecek nesillere ulaştırmak için gayret sarfetmektedir. Biz de Meram Belediyesi olarak bu anlamlı haftada siz değerli hemşehrilerimizle birlikte onu hatırlamak, onu anmak için çeşitli programlar tertip ettik. Geçen haftaki Mustafa Cihat konserinden sonra bugün de Ömer Karaoğlu konserini düzenledik" dedi.

Konserde eserlerini seslendiren sevilen sanatçı Ömer Karaoğlu, kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak olan 'Oyun Bozan' isimli albümünden de eserler okudu.

Meram Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hakan Aracı, konserden sonra Ömer Karaoğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Programdan sonra Meram Belediyesi tarafından katılımcılara Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bastırılan eserlerle gül lokumu hediye edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sadreddin Konevi Meram Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title