Haberler

Memur-Sen'den İl Emniyet Müdürü Kuru'ya Ziyaret

Memur-Sen Eskişehir Temsilciliğine Bağlı Sendikaların Şube Başkanları, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'yu Ziyaret Etti.

Memur-Sen Eskişehir Temsilciliğine bağlı sendikaların şube başkanları, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'yu ziyaret etti.

Ziyarette, Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitimciler Birliği Sendikası

(Eğitim-Bir-Sen) Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Şube Başkanı Yüksel Karabağ, Toç Bir-Sen Basın ve Halkla İlişkiler Şube Sekreteri Mehmet Eren, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şube Başkanı Yüksel Solmaz, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Şube Başkanı İsmail Uysal, Türkiye Diyanet Vakfı ve Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Şube Başkanı İlhan Köroğlu ve Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası (Kültür Memur-Sen İl Başkanı Yılmaz Çifteler hazır bulundu.

Altınkaynak, yaptığı konuşmada, son dönemde yaşanan olaylarda emniyet güçlerine karşı girişilen provokatif saldırılardan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Altınkaynak, şöyle konuştu:

"Toplumsal olaylarda hem olayın içindekiler hem de olayın dışında bulunan vatandaşımız için güvenlik tedbirleri önem arz etmektedir. Bu tedbirlerin alınmasını istemek ve alınmasına yardımcı olmak gerekir. Bunun yanında emniyet sağlamakla görevli güvenlik birimlerinin de toplumsal olaylara olumsuz bakış ve anti demokratik yaklaşımlarda bulunmaması gerekir. Bu bağlamda doğu illerimizde baharın gelişini kutlamak amaçlı yapılan törenlerde sağduyu ve diyaloğun sesi olması gereken milletvekillerinin diyalog yerine çatışma ve kışkırtmayı seçmiş olmalarını kınıyoruz."

İl Emniyet Müdürü Kuru da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen'in toplumsal birliği sağlamaya yönelik eylem ve söylem kullanmaya gösterdiği hassasiyetin kamuoyu tarafından takdirle izlendiğini kaydetti.

Kuru, "Tahrik amaçlı provokasyonlar dün oldu, bugün oluyor, yarın da olacaktır. Toplumsal birliği sağlayacak bir dil oluşturması gereken milletvekillerimizin tam tersi bir yöntem seçmiş olmaları tüm Türkiye gibi bizleri de üzmüştür. Emniyet mensupları olarak bizi çekmek istedikleri tuzağa düşmedik, bundan sonra da düşmeyeceğiz."

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title