Haberler

Max Maceraları-Dinoterra'nın Galası Şöhretleri Ağırladı

Güncelleme:

Aslan Max'ın yeni macerası Max Maceraları-Dinoterra'nın galası, filme sesleriyle hayat veren Hülya Avşar, Kenan Doğulu ve Yekta Kopan'ın yanı sıra sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kenan Doğulu'nun Beren Saat ile birlikte izlediği Max Maceraları-Dinoterra izleyenlerden tam not aldı.

Türkiye'nin en sevilen isimleri Hülya Avşar ve Kenan Doğulu'yu ilk kez sesleriyle beyaz perdede buluşturan Max Maceraları-Dinoterra'nın galası 30 Nisan'da Cinebonus Kanyon'da sanat ve cemiyet çevrelerinden isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Filmin başkahramanlarına sesleriyle hayat veren Hülya Avşar ve Kenan Doğulu'nun ev sahipliği yaptı galaya Demet Kutluay, Selin Toktay, Gül Saygı gibi isimler çocuklarıyla birlikte katıldı. Filmin ilk gösteriminde Emir Berke Zincidi gibi çocuk oyuncular da yerlerini aldı. Galaya, özel kostümlerin ünlü tasarımcısı Melih Yazgan'ın Kraliçe Felina'nın kostümünden esinlenerek tasarladığı kıyafetle katılan Avşar şıklığıyla tüm ilgiyi üzerinde toplarken, Kenan Doğulu ünlü moda tasarımcısı Umut Eker tarafından hazırlanan, Max'ın ezeli düşmanı Gölgelerin Efendisi'ni anımsatan kıyafetiyle dikkat çekti.

Kraliçe Felina, Avşar'ın sesiyle şaşırttı

Kraliçe Felina'yı seslendiren Hülya Avşar ve Gölgelerin Efendisi'ni seslendiren Kenan Doğulu filmi Beren Saat ile birlikte izledi. Filmin, çocuklara birlik olmanın, takım olmanın ve arkadaşlığın önemini anlattığını söyleyen Avşar, "Hayattaki çoğu zorluğu aşmanın yolu bunlardan geçiyor. Aslan Max'ın diğer maceraları da bu temayı vurguluyordu. Yani günümüzde unutulan bazı değerleri çocuklara aşılamaya çalışıyor ve bunu da onların ilgisini çekecek güncel temalar üzerinden yapıyor" dedi. Gölgelerin Efendisi ile Aslan Max'a karşı işbirliği yapan kötü kraliçe Felina'yı, Hülya Avşar'ın sesinden izlemek herkesi şaşırttı.

Kenan Doğulu yeğeni Arya ile Aslan Max'a rakipti

Aslan Max'ın ezeli düşmanı Gölgelerin Efendisi'ni seslendiren Kenan Doğulu, galaya Beren Saat ile katıldı. İlk kez bir kötü karakteri seslendirdiğini söyleyen Doğulu, "Seve seve kabul ettim ve Gölgelerin Efendisi'ni seslendirmekten keyif aldım. Umarım, çocuklar bu karakteri de iyiler kadar severler" diye konuştu.

Max Maceraları – Dinoterra filmi 3 Mayıs'dan itibaren Türkiye çapında 170'i aşkın sinema salonunda gösterime girecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kenan Doğulu Hülya Avşar Yekta Kopan Beren Saat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title